Despre profesie, vocație și destin, la ISU Satu Mare: un pompier a fost trecut în rezervă, după ce a apucat să activeze câteva luni, și alături de fiul său

Un comunicat al ISU invită la un emoționant salt peste timp, pentru a celebra cariera de 26 de ani a plutonierului adjutant Szugoian Gheorghe: acesta s-a retras din activitate, după ce a activat, și alături de fiul său, în ultimele două luni.

Acest lucru i-a impresionat pe colegii săi de la ISU, care au considerat opțiunea fiului de a îmbrățișa profesia tatălui a ține de vocație și destin, mai ales în această zi, când tatăl său părăsește profesia, primind, „simbolurile” trecerii în rezervă: pălăria, bastonul și placheta onorifică.

Momentul este cu atât mai impresionant, cu cât are în spate o poveste plină de suflet: cu 20 de ani în urmă, tatăl și fiul făceau o fotografie lângă o autospecială ISU, pe care au refăcut-o, vineri, cu ocazia specială a retragerii în rezervă a tatălui…

”Povestea a început cu mulți ani în urmă. Mândria și bucuria de a fi pompier l-a însoțit pe Gheorghe de la începutul carierei și încă de atunci încerca să îl apropie pe fiul său de această nobilă profesie. Dorința lui s-a împlinit, și … azi au încercat să refacă poza din anul 2000, când Gheorghe avea 28 de ani, iar George 4 ani. Noi zicem că au reușit. Și autospeciala e aceeași ”, au adăugat, hâtru, cei de la ISU.

În încheiere, ne alăturăm celor de la ISU, cu un gând bun, cel din finalul comunicatului plin de suflet al domniilor-lor:

”Frumos destin! Frumoasă și nobilă meserie! Vă felicităm și vă dorim să vă bucurați de sănătate și pensie cât mai mulți ani!

Recommended For You

About the Author: Redactia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *