Primarul din Călinești – Oaș a dat sfoară-n țară că-i invită pe consilierii locali la ședință: trebuie votate obiectivele de investiții ale comunei pentru anul 2020!

1

Teatrul absurdului la Călinești: Primarul Dinu Birtoc (PNL) vrea să promoveze, democratic, proiecte pentru dezvoltarea comunei, însă se teme că domnii consilieri locali nu vor să vină la ședință. Așa au făcut, de fiecare dată când a fost nevoie de prezența lor, pentru a se promova proiecte în interesul comunei.

Acum e și mai complicat a-i strânge pe consilierii locali în același loc: unii sunt la muncă în străinătate, alții au probleme penale (n.r. s-au scăpat, în oareșce proverbială stare de ”inebriere” și au bătut un paznic, care nu le-a făcut pe plac), iar alții s-au ”transferat” la alte partide, decât cele pe listele cărora prinseseră osul de ros în Consiliul Local.

E vorba de traseiștii din materialul de mai jos…

Groparii-traseiști. Groparii comunei Călinești-Oaș, în frunte cu ex-Primarul Copil, s-au ”transferat” la partidul lui Ponta. Urmează Ciurdaș, Crasnai și Cucuieț?

Deci, e destul de greu să aduni această faună de indivizi obișnuiți să forțeze limitele legalității și moralității sub același acoperiș…

Totuși, deoarece uzanțele democratice o cer, Primarul Birtoc încearcă să-i adune joi, 20 februarie. În acest sens, a făcut anunț public pe contul său de Facebook, postând inclusiv convocatorul.

Aceștia-s, doamnelor și domnilor, numiții în votul cărora, joi, va sta soarta Călineștiului…

Cu ocazia acestei ședințe, Dinu Birtoc, Primarul care a scos Călinești-Oaș din ghearele falimentului – unde o eșuaseră traseiștii de la PSD-ALDE, transferați, acum, la partidul lui Ponta – vrea să aprobe o serie întreagă de investiții, ultra-necesare pentru dezvoltarea comunei.

Le puteți găsi și pe contul de Facebook al primarului, de unde le-am preluat și noi…

Primarul invită la ședință și cetățenii, cărora le transmite public că acum e momentul să se ia deciziile care vor pune Călinești-Oaș pe calea cea bună, cale a dezvoltării, încă posibilă, în ciuda sabotării intereselor comunei de către traseiștii din Consiliul Local, eșuați la partidul lui Ponta…

Reamintesc ca nu mai avem nici un motiv sa nu le facem pe toate deoarece avem sume și comuna nu mai este în faliment”, a transmis Dinu Birtoc.

 

Citiți și…

Consilierii locali PSD-ALDE din Călinești – Oaș încalcă flagrant legea 393, legea privind Statutul Aleșilor locali. Pentru a se răzbuna pe Primarul Birtoc!

Călinești-Oaș: Opoziție, sabotaj e numele tău! Iar numele SABOTORILOR, unii chiar posibili INFRACTORI de la PSD-ALDE, sunt: COPIL, MOLNAR, BOTA, SURD, FANE, ȚĂRAN, PASCA, TRIFON

FOTO. Consilierii locali PSD-ALDE din Călinești Oaș au încercat să oprească scoaterea comunei din insolvență. Boicotul proiectelor continuă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.