Traseiștii scăpătați pe filiera PSD-ALDE-PRO România și liberalul trădător Cordoș continuă să blocheze investițiile de la nivelul comunei Călinești-Oaș

1
Pe parcursul întregului mandat, ex- primarul Copil și consilierii locali PSD-ALDE controlați de acesta nu au făcut altceva, în afară de a sabota interesul public al Călineștenilor.
Motivul: dorința de răzbunare politică pe primarul în funcție, Dinu Birtoc.
Așa s-a întâmplat și la ședința de Consiliu Local de joi.
Am prezentat aici investițiile pe care le propunea Primarul spre vot…
Deși investițiile propuse în ședință de Birtoc erau în interesul public al comunei, consilierii locali au arătat, din nou, că nu le pasă de comună, ca atare, au refuzat să le voteze.
 Mai mult, au propus alte proiecte, în bătaie de joc, ca de obicei, doar pentru a bloca ordinea de zi.
 Ulterior, ca sa fie siguri că Primarul Birtoc nu poate aproba nimic din ce vrea să facă pentru Călinești-Oaș, câțiva consilieri au părăsit, pe furiș, sala de ședință. Astfel, ședința nu a mai beneficiat de cvorum, deci a devenit nestatutară și nu s-au mai putut lua decizii, conform legislației în vigoare.
Primul dintre consilierii sabotori care au părăsit sala de ședințe a fost tocmai viceprimarul liberal Cordoș: acesta, conform surselor noastre, are acest comportament de trădător, deoarece nu este lăsat de Primar să se aboneze la banul public al Călineștenilor, cu business-urile lui.
Traseiștii scăpătați pe filiera PSD-ALDE-PRO România și liberalul trădător Cordoș continuă să blocheze investițiile de la nivelul comunei Călinești-Oaș 3
Din nou, consilierii locali au sabotat comuna și pe Călineșteni. Ei susțin, în stânga și-n dreapta, că așa se răzbună pr Primar. Însă asta nu e răzbunare pe primar, ci pe oamenii din Călinești-Oaș, de care-și bat joc… Până la sfârșitul mandatulu, mă voi lupta pentru comună. Am ieșit din insolvență, am reușit să avem un buget foarte mare. Putem face investiții necesare in Călinești-Oaș, dar ei refuză să isi facă datoria față de oamenii care i-au votat și sabotează dezvoltarea localității. E scandalos ce se întâmplă. Fac apel la oameni să vină la ședintele de Consiliu Local. Am buget, vreau sa fac investiții. Veniți să vedeți cum acesti consilieri locali nu vor decât să facă rău comunei! Este strigător la cer...”ne-a transmis Primarul Dinu Birtoc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.