Dumitru Pop – despărțire de PSD, cu pilde din Seneca

0

Primarul din Odoreu, unul dintre opozanții fățiși ai lui Mircea Govor, și-a anunțat ieșirea din PSD.

 

Motivele invocate de acesta dau de înțeles că unii șefi politici ai social -democraților sătmăreni au transformat PSD în grup infracțional organizat, cu scopul de a jefui bugetul public, folosind cele mai diverse demersuri de corupție, cum ar fi șantajul politic.

 

Desi am fost santajat, amenintat si denigrat in trustul de presa controlat de catre unii fosti conducatori ai PSD Satu Mare, nu am cedat si am continuat sa spun adevarul(…) Organizatia locala de la Odoreu a fost dizolvata pentru ca nu am acceptat sa dau lucrarile castigate de noi, echipa de la Odoreu, unor firme controlate de sefii de partid”, transmite Pop, la despărțire de PSD.

 

Acesta pune punctul final apartenenței la PSD, citând din Seneca – “Prefer sa deranjez cu adevarul, decat sa fac pe plac cu lingusiri“.

 

Este de notorietate că Dumitru Pop a spus adevărul despre cum conducea PSD-ul și județul fostul președinte al formațiunii, Mircea Govor, cel care vrea să revină la timona partidului, zilele acestea, de altfel.

 

E demn de menționat că Dumitru Pop rămâne constant în a repudia revenirea lui Govor în prim-planul politicii locale – la ședința de alegeri de vineri, acesta a citit sentința de condamnare a lui Govor de față cu șefii de la București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.