Nicușor Dan va candida din partea PNL. Violeta Alexandru: ”Trebuie să dăm un primar care să ajute Bucureștiul”

0

PNL și Nicușor Dan s-au adaptat la contextul alegerilor într-un singur tur și s-au înțeles ca fondatorul USR să candideze la Primăria Generală a Capitalei, din partea PNL.

Decizia a fost luată, în condițiile în care are cele mai mari șanse să o învingă pe pesedista Gabriela Firea.

Nicușor Dan este cel mai bine plasat pentru a o învinge pe Gabriela Firea și PSD. Toți liderii măsurați în sondaj vor fi alături de Nicușor Dan. Sunt lideri credibili, care își vor aduce expertiza. Am luat decizia fiind conștienți că trebuie să dăm un primar care să ajute Bucureștiul. Nicușor Dan a demonstrat că iubește Bucureștiul. Am pus înainte de orice interesul pentru bucureșteni, așteptăm și de la ceilalți aceeași determinare. Începem din această seară pregătirile pentru campanie și susținerea domnului Nicușor Dan. Avem conturate propuneri de candidatură pentru sectoare”, a declarat Violeta Alexandru, șefa PNL București.

Strategia pragmatică-politic, pe care o adoptă liberalii bucureșteni, este una sănătoasă și, probabil, se va dovedi eficientă în salvarea Bucureștiului din mâinile unui primar incompetent cum s-a dovedit a fi ”știrista” Firea…

Resursele PNL vor fi valoroase în prima linie a consilierilor primăriei care vor face echipă cu Nicușor Dan”, a mai precizat ministrul Muncii.

Nicușor Dan va candida din partea PNL. Violeta Alexandru: ”Trebuie să dăm un primar care să ajute Bucureștiul” 1

”Mișcarea” se bucură și de susținerea lui Ludovic Orban:

Am convingerea ca Nicusor Dan este cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: primul este de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si al doilea, de a asigura o buna guvernare a Bucurestiului, care sa asigure o calitate a vieții la nivelul celorlalte capitale europene”, a transmis Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.