Alianța pentru dezvoltarea Sălajului: PNL și USR-PLUS au decis să aibă candidați comuni pentru a dezvolta Zalăul și Sălajul

1

Inspirați de susținerea oferită de PNL București lui Nicușor Dan, pentru a candida la Primăria Capitalei, în județul Sălaj, PNL și USR – PLUS s-au pus de acord cu privire la o strategie comună pentru alegerile locale.

Scopul: așezarea municipiului și județului pe o cale a dezvoltării și normalității.

În acest sens PNL și USR-PLUS vor avea candidați comuni la Primăria Zalăului și la Președinția Consiliului Județean Sălaj.

Modelele de administrație locală pe care vor să le impună cele trei partide în Sălaj, prin acest demers sunt cele din Cluj, Alba și Oradea.

 

Preşedintele PNL Sălaj, Lucian Bode: „Mă bucur că suntem primul judeţ din ţară unde liderii PNL şi USR-PLUS au avut înţelepciunea şi pragmatismul de a se pune de acord cu privire la o strategie comună pentru alegerile locale. Avem, astfel, premisa de a aşeza municipiul şi judeţul pe calea dezvoltării şi a normalităţii. În cel mai scurt timp vom comunica numele candidaţilor şi programul nostru politic pentru sălăjeni. Sunt convins că, alături de oameni de bună-credinţă, vom reuşi să oprim «teleormanizarea» Sălajului şi să preluăm modelul eficienţei administrative din oraşe precum Cluj-Napoca, Oradea sau Alba Iulia”.

Preşedintele PLUS Sălaj, Florin Iordache: „Principalul obiectiv al partidului la alegerile locale din acest an este înlăturarea PSD din structurile locale. Ne propunem ca PLUS să aibă majoritatea în consiliile locale, împreună cu USR şi PNL. Scopul principal al Alianţei USR-PLUS este îndreptarea spre o guvernare de dreapta, atât centrală, cât şi în primării. De aceea, ne bucurăm şi suntem mulţumiţi de colaborarea cu PNL în atingerea acestui obiectiv”.

Preşedintele USR Sălaj, Cosmin Viaşu: „Acordul la care s-a ajuns reprezintă o strategie menită să aducă judeţul Sălaj şi municipiul Zalău pe drumul unei dezvoltări reale şi al unei mai bune deschideri spre Europa”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.