Romeo Grigoraș, candidatul PNL la Primăria Culciu: ”Vom face din Culciu o comună europeană, cu nivel de trai european!”

0

Liberalii au găsit omul schimbărilor mult-așteptate la Culciu: l-au ”importat” de la Londra. Este vorba de Romeo Grigoraș. Acesta revine după 20 de ani de străinătate acasă și – desi e de scurt timp în țară – s-a implicat activ, deja, pentru a contribui la progresul și dezvoltarea comunei Culciu. A arătat că a e bun -organizator, că știe să creeze o echipă care vrea să câștige, dar și că are expertiză pentru a duce lucrurile în direcția corectă la Culciu.

 

PNL propune cetățenilor din Culciu un primar care a învățat management la Londra

Candidatul liberal la Primăria Culciu are 37 de ani, vine după 20 de ani de străinătate și vrea să schimbe lucrurile în bine, cât de repede, în comuna în care locuiește.

Acesta a studiat business și management la Regent College din Londra și susține că ”a muncit în management în Londra”. Din luna mai a revenit acasă:

”Am muncit în management îndeaproape cu primari din Londra, am venit cu familia acasă in luna mai definitiv. Vreau să contribui la dezvoltarea comunei Culciu, ca atare am intrat in politică, în PNL, principalul partid care poate adduce schimbarea în bine în societatea românească”, susține Grigoraș.

 

Cuvintele – cheie ale acestei candidaturi: schimbare, proiecte, dezvoltare

 

Ce proiecte le propuneți oamenilor din Culciu, în calitate de candidat – l-am întrebat pe Romeo…

Încerc să schimb tot în comună împreună cu echipa mea, pas cu pas. Știu că nu va fi ușor, nu zic că facem minuni peste noapte, după atâta stagnare. Însă am arătat că am energia să mișc lucrurile și sunt bun organizator – toată lumea știe ce succes a avut Festivalul Toamnei din Corod, în organizarea căruia am fost direct implicat. Printre proiectele mele se află înființarea unui parc industrial, atragerea de finanțări guvernamentale și UE pentru proiectele de infrastructură mare – asfaltări, canalizare, apă. Pentru a realiza toate acestea, mă voi bizui și pe înțelepciunea, sfatul și susținerea colegilor mei liberali – oamenii din Culciu trebuie să știe că vom avea sprijinul domnilor Adrian Cozma, Adrian Albu, Radu Nicoară, Zenoviu Bontea. Cu toții vom pune umărul să punem Culciu pe calea cea bună!”.

Romeo Grigoraș a devenit, de curând, chiar președintele organizației locale a PNL, asumând și rolul de candidat la Primărie:

Avem șanse reale să câștigăm, pentru că avem un program care propune schimbarea în bine a comunei. Nu mai este timp: împreună cu echipa mea de liberali, nu vom precupeți niciun efort pentru a aduce schimbările pe care le așteaptă, de mult timp, oamenii din Culciu”.

După povestea de succes din Marea Britanie, Romeo Grigoraș le propune oamenilor din Culciu să-i dea șansa să contribuie la crearea unei povești de succes, acasă, la Culciu…

Am intrat în politică, pentru că, sincer, vreau sa fac la mine în comună ca lucrurile să meargă ca în Anglia. Putem face aici o țară ca afară cum s-ar zice… Am reușit acolo, atât eu, cât și familia mea (fiul lui Romeo este fotbalist, care a jucat la echipe de top în Regat – Tottenham, West Ham, Watford, Reading, fiind chiar jucătorul anului, la un moment dat, la nivelul generației de tineret), însă suntem fericiți aici, la Culciu, acasă…”, ne-a declarat Grigoraș.

Candidatul liberal are o echipă care-l susține și le propune oamenilor din Culciu să le acorde încredere în demersul de a face din Culciu o comună europeană:

”Suntem o echipă puternică la PNL și vrem să aducem normalitatea în comunitate. Normalitatea înseamnă nivel de trai ca-n Europa, modernitate, dezvoltare, bunăstare, confort. Avem consilieri pregătiți, ca Dani Fernea și mulți alții, oameni hotărâți care vor ca, împreună, să facem din comuna Culciu o comună europeană, cu condiții de trai europene

 

 

Top of Form

Bottom of Form

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.