Măsuri de urgență luate de Guvern marti noaptea: se închid barurile, cafenelele, se interzic slujbele religioase în spații închise

0

Reprezentanții Guvernului au anunțat un set de măsuri de urgență marți noaptea.

La conferința de presă au participat Ministrul de Interne Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat.

Vela a anunțat suspendarea activității de servire a restaurantelor, barurilor și cafenelelor, dar a precizat că vor fi păstrare opțiunile de livrare la domiciliu. De asemenea, se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală realizate în spaţii închise

Ministrul a mai anunțat că toate zborurile Spania-România sunt suspendate pentru următoarele două săptămâni, iar în cazul zborurilor Italia-România suspendarea acestora va fi prelungită încă două săptămâni.

Raed Arafat a anunțat, printre altele, că studenții din anul IV vor fi recrutați pentru camerele de gardă, pe bază de voluntariat. Citește mai jos principalele declarații făcute de Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat, la sediul MAI, marți seară:

Declarații de presă la sediul MAI

Declarații de presă la sediul MAI

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Marţi, 17 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.