Un tânăr consilier județean Sătmărean își donează indemnizația și îndeamnă la solidaritate în aceste momente grave, puternic încercate de pandemie

0

România este la milimetri distanță de scenariul IV, ca abordare națională a pandemiei de coronavirus.

Sănătatea este prioritatea – zero a oricărui om responsabil, mai ales când e vorba de persoanele aflate în serviciul public.

În asemenea momente de criză, se văd caracterele adevărate.

Un gest ce probează un astfel de caracter este cel al tânărului consilier județean PNL, Cristian Valer Beseni.

Printr-o postare pe contul său de social media, acesta a anunțat că, înțelegând gravitatea momentelor prin care trecem, își va dona indemnizația de consilier județean pentru a susține domeniul Sănătății.

Astfel, veniturile acestuia, rezultate din activitatea sa la CJ Satu Mare, vor fi direcționate spre Spitalul Județean.

 

”Am decis să donez indemnizația de consilier județean.

Văd zilnic prin ce probleme trecem, ce nevoi are Spitalul Județean Satu Mare. Este nevoie de solidaritate și de implicare în aceste momente complicate.

Nu e mult, dar poate e un semn bun și sper să reușim să adunăm fondurile necesare pentru o funcționare bună la nivel de echipamente medicale.

Vom vedea ce va fi în lunile care vin dar acum e bine să ne mobilizăm și să adunăm toate energiile bune pentru a trece de această perioadă cu bine! #totulpentrusănatate ”, a transmis Beseni pe contul său oficial de Facebook.

Cristian Valer Beseni este consilier județean din ianuarie 2020, când i-a succedat lui Adrian Cozma în Consiliul Județean, după ce avocatul sătmărean a acceptat poziția de Director al Cancelariei Prefectului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.