Ascundeți-vă: vine Kereskenyi cu marea dezinfectare, dar doar la ora 21! Avem macheta cu dezinfectarea!!!

1

După ce toată suflarea Sătmăreană s-a rugat, în ultima săptămână, de Kereskenyi să lase prostiile cu împrumuturi pentru investiții neprioritare și să atace frontal urgența prevenirii răspândirii COVID-19 în Satu Mare, în sfârșit, ceea ce așteptam de atât timp s-a întâmplat:

KERESKENYI NE-A FĂCUT O MACHETĂ – ÎN TREND SF – cu MAREA DEZINFECTARE!!

Aceasta- macheta – a fost lansată, miercuri, pe site-ul primăriei.

În premieră pe țară – și nu chiar – v-o prezentăm mai jos – ea, macheta, are ambiția de a concura talk-show-urile de ora 9 seara, mai ales că e inspirată, parcă, din filmul Contagion😊…

Ascundeți-vă: vine Kereskenyi cu marea dezinfectare, dar doar la ora 21! Avem macheta cu dezinfectarea!!! 1

Aceasta este … macheta… Foarte frumoasă… zici că e din filme SF de Hollywood sau de prin jocuri pe calculator😊..

În interes public, în ton cu Kereskenyi, Vă rugăm să vă închideți ”geamurile” – primarul are o fixație cu faptul că Sătmărenii ar putea sta cu ferestrele larg-deschise la 4-5 grade – deci ferecați-vă-n casă: primarul și propaganda ies la lupta cu COVID-ul.

Ascundeți-vă: vine Kereskenyi cu marea dezinfectare, dar doar la ora 21! Avem macheta cu dezinfectarea!!! 2

Mulțumim Primăriei că, ocupată fiind cu împrumuturi nejustificabile, rațional, de 32 de mil. de euro – pe care vrea să le folosească pentru a face Keresekenyi&co experimente legate de proiecte din fonduri europene (mai exact vor să învețe să scrie proiecte pe banii noștri) – totuși face, cu o întârziere nejustificată, DEZINFECTARE!

Îi rugăm pe Sătmărenii din cartierele menționate în anunțul Primăriei, să ne trimită foto și video cu această acțiune a primăriei: vrem să ne convingem că macheta SF are reprezentare în realitate!

Efectiv, am obosit de machete aiuristice, in ultimii 4 ani! Omul nostru pare că pierde mai mult timp pe machete, decât pe demersurile concrete, ce au legătură cu cotidianul Sătmărean.

Și, nu pierdeți din vedere, e foarte importat să țineți feresterele închise: vin luptătorii SF ai lui Kereskenyi, care vor îngenunchea coronavirusul, nici mai devreme, nici mai târziu, decât la ora 21.

1 COMENTARIU

  1. […] Ascundeți-vă: vine Kereskenyi cu marea dezinfectare, dar doar la ora 21! Avem macheta cu dezinfect… Tweet on Twitter Share on Facebook Google+ Pinterest Previous Article Replică la propaganda ruso-chineză: Fond de 100 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană pentru statele membre, pentru a contracara criza economică și pierderea locurilor de muncă Next Article […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.