Adrian COZMA cere Primăriei și Consiliului Județean o dezbatere serioasă pentru a stabili investițiile prioritare pentru Sătmăreni. ” STOP RISIPEI, STOP ACHIZIŢIILOR FĂRĂ ROST!”

0

Printr-o postare, pe contul său de socializare, Directorul Cancelariei Prefectului a transmis un mesaj public, în direcția Primăriei și Consiliului Județean: în contextul anunțării de către autoritățile locale a unor împrumuturi și investiții, ce nu par a fi prioritare – cel puțin NU ACUM, când ne confruntăm cu o PANDEMIE – Adrian Cozma le cere acestora să arate responsabilitate.

În acest sens, înțelegând direct, de la nivelul Instituției Prefectului, ce situație grea ne așteaptă, poate una dintre cele mai grele din ultimii 30 ani, Adrian Cozma cere chibzuință în alegerea modului de cheltuire a banului public.

Cozma cere ca, până la rectificarea bugetară din iulie, să se facă o dezbatere publică, astfel încât Primăria și Consiliul Județean Satu Mare  să înțeleagă foarte clar ce doresc Sătmărenii ca autoritățile să facă cu banii orașului și județului, în contextul actual, de criză…

Mai jos, postarea lui Adrian Cozma:

”Suntem obligaţi să venim cu cele mai bune soluţii şi cu cei mai buni oameni. Greul încă n-a venit. Ne-am făcut cumpărături, vin sărbătorile, dar ne aşteaptă poate cea mai grea perioadă din ultimii 30 de ani.

Trebuie să spunem foarte direct STOP RISIPEI, STOP ACHIZIŢIILOR FĂRĂ ROST. Primăria şi Consiliul Judeţean Satu Mare trebuie să își reconsidere între programul de achiziţii şi de implementare a unor proiecte.

Putem fără festivaluri, fără maşini scumpe şi fără reparaţii nesfârşite la drumuri. Avem nevoie de proiecte şi lucrări durabile.

Stabilirea priorităţilor pentru perioada care vine este esenţială. Ce facem cu banii? N-a fost dezbatere serioasă de aceea până la rectificarea din luna iulie va trebui să spunem foarte clar ce trebuie să facem cu resursele oraşului şi ale judeţului. Nu sunt banii primarului sau ai vreunui partid sau ai mei. NU. Sunt banii noştri care trebuie utilizaţi cu chibzuinţă şi să reflecte dorinţele sătmărenilor. Ale tuturor sătmărenilor!
#responsabilitate
#solidaritate

a transmis Adrian Cozma.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.