A început reabilitarea drumului dintre Pișcolt și Scărișoara. Lucrarea este realizată, în regie proprie, de CNAIR . Adrian Cozma: Mulțumim Ministrului Transporturilor Lucian Bode!

1

Instituția Prefectului a anunțat intrarea în linie dreaptă  în ceea ce privește reabilitarea – de către CNAIR – a drumului dintre Pișcolt și Scărișoara.

”Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a început astăzi lucrările de reabilitare a Drumului Național 19G pe o lungime de 9,2 kilometri între localitățile Pișcolt și Scărișoara.

Realizarea acestui obiectiv este așteptată de mult timp de către sătmăreni, acest obiectiv urmând să faciliteze legătura dintre cele două localități, respectiv un tronson de drum modernizat spre Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul și în viitor deschiderea unui nou punct de frontieră la graniță cu Ungaria.

Este important că infrastructura rutieră a județului Satu Mare va fi modernizată, aceasta deservind atât sătmărenii, cât și pe toți cei care vor tranzita zona respectivă”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

Proiectul modernizării acestui drum a devenit realitate, mulțumită ajutorului Ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

”Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului: un merit deosebit în modernizarea acestui drum îl are Ministrul Transporturilor, Sălăjeanul nostru Lucian Bode. Acesta a fost alături de noi în a susține că acest drum să fie modernizat cât de repede, ceea ce, iată, deja se întâmplă. Mă bucur că am găsit înțelegere din partea d-lui Ministru Lucian Bode, care a înțeles importanța acestui obiectiv pentru sătmăreni și jud. Satu Mare ”, a ținut să precizeze Directorul Cancelariei Prefectului Adrian Cozma.

Marți, Directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, s-a deplasat la fața locului, alături de primarul din Pișcolt, Cosmin Varga și de Preasfințitul Timotei Sătmăreanul, unde s-a întîlnit cu constructorii…

Lucrările la drumul către localitatea Scărișoara și Mănăstirea Sfântul Ioan au intrat în linie dreaptă.

Cea mai vestică mănăstire din România, unde primirea Ierarhilor se va face cu sunete de tulnic, păstrându-se o veche tradiție din zona Carei și care aduce aminte de originea din Munții Apuseni a locuitorilor din satul aflat la câțiva km de graniță.

Peste 9 km de drum vor fi modernizați în acest an. Un obiectiv important pentru întreaga zonă.

Ne-am întâlnit cu constructorii care ne-au asigurat că lucrările vor fi de calitate și se vor realiza în termenul stabilit.

Spor la treabă tuturor și să ne revedem sănătoși!”, a transmis Adrian Cozma, cu ocazia acestei întâlniri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.