Romeo Grigoraș: Zenoviu Bontea este mentorul meu. Mă bizui și pe ajutorul lui pentru a reuși să facem un parc industrial la Culciu

1

Invitat la emisiunea Talklale a Prosat TV, candidatul PNL  la Primăria Culciu, Romeo Grigoraș a prezentat câteva aspecte dintre cele ce vrea să le întreprindă, în calitate de posibil primar, dacă va câștiga alegerile la Culciu.

Acesta vrea să facă un parc industrial, în colaborare cu Păuleștiul, condus de primarul liberal Zenoviu Bontea, despre care acesta susține că-i este mentor, în viziunea asupra administrației publice locale, dar și în politică.

Grigoraș asumă, drept priorități, dacă va ajunge primar, recuperarea în ceea ce privește aducerea gazului în localitate, canalizare, construcția de parcuri, reamenajare grădinițe.

În viziunea lui Romeo Grigoraș, un primar trebuie să fie un cetățean implicat, să identifice problemele unei localități și să se lupte pentru a dezvolta comunitatea. În acest sens, l-a invocat, ca model de implicare în comunitatea pe care o conduce, pe primarul din Păulești, Zenoviu Bontea.

Grigoraș propune cetățenilor din Culciu o abordare britanică asupra funcției de primar – vrea să fie un primar direct cu oamenii, apropiat de oameni, vrea să aducă un nou suflu, care să ducă la dezvoltarea comunității pe care o va conduce.

În același timp, promite să se implice pentru a aduce investitori din Marea Britanie în zonă…

Mai multe, în emisiunea Talklale, moderată de Felician Pop…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.