Ce măsuri propune Traian Băsescu să fie adăugate în decretul de extindere a stării de urgență

0

Europarlamentarul PMP a postat pe contul oficial de social media șapte măsuri, fără de care ”  menținerea Stării de Urgență necesară în acest moment din punct de vedere sanitar va impinge România într-o situație de criză economică profundă”.

Acestea sunt măsurile propuse de Băsescu:

1.Anularea nerespectării dreptului la viață intimă, familială și privată;
2.Extinderea timpului de circulație pentru pensionari la 3 ore;
3.Creșterea masivă a numărului de teste pentru a se evita ca oamenii infectați să moară în casele lor fără asistență medical. Ce fac Vela, Arafat si Despescu prin limitarea numărului de teste este crimă împotriva românilor.
4.Carantină severă pentru că proporția populației afectate este mult mai mare decât cea oficial măsurată prin prea puține teste.
5.Accelerarea contractării de împrumuturi pentru relansarea șantierelor de contrucții pe Autostrada Transilvania, pentru punerea în funcțiune și extinderea sistemului de irigații.
6.Asigurarea de echipamente de protecție individuală și reluarea producției industriale în zone unde nu sunt focare de infecție.
7.Ridicarea oricărei restricţii pentru activitatea pe şantierele de construcţii, cu luarea măsurilor de protecţie sanitară pentru muncitori.

Președintele Iohannis e așteptat azi să emită decretul, prin care să prelungească starea de urgență

Sursa: facebook Traian Băsescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.