”Marea Unire” a adus la Oradea 10 tone de materiale sanitare din China

0

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, a anunțat al doilea transport de echipamente medicale aduse din China. Aeronava cu numele ”Marea Unire” a zburat 36 de ore, aducând echipamente medicale din Shanghai.

”Azi dimineață, puțin după ora 3, a aterizat pe aeroportul din Oradea a doua aeronavă Boeing 737 a companiei Tarom, cu peste 10 tone de materiale sanitare pentru spitale.

În acest transport au venit 1,2 milioane de măști. Plus bonete, combinezoane de protecție și 62.000 de măști FFP 3. Suntem asigurați cu materiale sanitare în așa fel încât cei care lucrează cu oameni ce au coronavirus, personal medical și forțe de ordine, să se poată proteja.

”Marea Unire” a adus la Oradea 10 tone de materiale sanitare din China 1

Mulţumesc celor peste 30 de colegi din primărie, de la spitale și de la aeroport, care au participat azi noapte la transferul produselor sanitare.

Un gând de mulțumire și pentru echipajul aeronavei, care după un zbor de peste 36 de ore a adus în siguranță materialele sanitare de pe aeroportul din Shanghai.

Numele aeronavei ”Marea Unire” a fost parcă predestinat acestui zbor. Când toți cei care pot face ceva îşi dau mâna, lucrurile se termină cu bine. Am încredere că vom trece cu bine peste această încercare. Dumnezeu să aibă în pază România!”, a transmis Bolojan, printr-o postare pe contul său oficial de social media.

”Marea Unire” a adus la Oradea 10 tone de materiale sanitare din China 2
”Marea Unire” a adus la Oradea 10 tone de materiale sanitare din China 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.