Președintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, a căzut pradă unei ispite și-și face mea culpa pentru ”atitudinea nedemnă”. Faceți ce zice Vicepreședintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu ce face Pasztor Sandor!

0

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat joi cu 5.000 de lei de polițiști după ce a participat la o partidă de pescuit pe un lac din apropiere de Oradea, scriu jurnaliștii de la publicația locală ebihoreanul.ro

Jurnaliștii din Oradea susțin că Pasztor a mers la party-ul de pescuit, însoțit de câțiva subordonați de la CJ Bihor și cu mașini ale instituției.

Acesta își recunoșate vina și își face mea culpa pe pagina personală de facebook:

”Azi după amiază, pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite (…) Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile (…) Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris Sandor pe Facebook.

Jurnaliștii de la ebihoreanul susțin că ei au fost cei care l-au surprins pe președintele CJ Bihor la pescuit.

Important a preciza că este cu atât mai grav că Sandor încălca, nonșalant, restricțiile impuse de starea de urgență, în condițiile în care este și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din jud. Bihor.

Sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.