VIDEO. Adrian Cozma, mesaj de Paști: ”Învierea lui Iisus este despre iubirea față de aproapele nostru. Cu cei mai dragi, poate, nu o să ne întâlnim în aceste zile… Acum, le arătăm dragostea noastră, protejându-i…”

0

 

Directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, a transmis un mesaj de Paști, Sătmărenilor, în care a reiterat faptul că actualul context face ca iubirea față de cei dragi să ne-o arătăm, mai ales, stând departe de aceștia: le arătăm dragoste, protejându-i.

”Dragi Sătmăreni Creștini, Sărbătorile de Paști să ne aducă bucurie în suflet și să ne dea înțelepciunea și tăria de a trece prin aceste momente complicate!

Învierea lui Iisus este despre iubirea față de aproapele nostru, despre cum nu ajutăm semenii și despre regăsirea lucrurilor, care au valoare în viață.

Cu cei mai dragi, poate, nu o să ne întâlnim în aceste zile, dar asta nu înseamnă că nu le suntem aproape. Acum, le arătăm dragostea noastră, protejându-i.

Sărbătorim Paștele departe unii de alții, dar putem să ne apropiem mai mult, mai ales prin solidaritate, față de cei aflați la nevoie, de bătrâni, față de cei vulnerabili și bolnavi.

Să ne bucurăm alături de familie, să-i ajutăm pe cei de lângă noi și să privim cu speranță și credință la viitor…” a transmis Adrian Cozma.

 

Acesta este mesajul integral al directorului Cancelariei Prefectului, dl. Adrian Cozma …

Mesaj de Sfintele Pasti

Sărbătoarea Învierii să ne aducă liniște dar și bucurie în case. Paște fericit tuturor!

Posted by Adrian Cozma on Friday, April 17, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.