Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunță acordarea de sprijin financiar pentru fermierii care angajează tineri

1

1 milion de lei vor fi alocați de către Guvern programului ce urmărește să stimuleze angajarea tinerilor în agricultură.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, transmite că una dintre cele mai stringente probleme din agricultură este lipsa forței de muncă.

În acest sens, ministrul Agriculturii anunță că Guvernul va finanța cu 1 milion de lei un program, care să remedieze această problemă.

Din acești bani, fermierii vor obține sprijin financiar pentru fiecare tânăr angajat în agricultură.

Lipsa forței de muncă este una dintre problemele cele mai stringente din agricultură. Astfel, în vederea stimulării angajării tinerilor, Guvernul României alocă 1 milion de lei în acest an Programului pentru angajarea tinerilor în agricultură!Angajatorul fermier care face dovada angajării a doi tineri beneficiari ai Programului beneficiază de următorul sprijin financiar lunar, pentru fiecare persoană astfel angajată:✅ 1000 lei pentru persoanele cu studii superioare de specialitate în domeniul agricol, acvacultură și/sau industrie alimentară;✅ 750 lei pentru persoanele cu studii medii de specialitate, precum și cursuri de formare profesională de scurtă durată în domeniul agricol, al acvaculturii și/sau industriei alimentare;✅ 500 lei pentru persoanele fără studii.

Posted by Adrian Oros on Sunday, May 3, 2020

 

”Astfel, în vederea stimulării angajării tinerilor, Guvernul României alocă 1 milion de lei în acest an Programului pentru angajarea tinerilor în agricultură!

Angajatorul fermier care face dovada angajării a doi tineri beneficiari ai Programului beneficiază de următorul sprijin financiar lunar, pentru fiecare persoană astfel angajată:

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunță acordarea de sprijin financiar pentru fermierii care angajează tineri 1

✅ 1000 lei pentru persoanele cu studii superioare de specialitate în domeniul agricol, acvacultură și/sau industrie alimentară;
✅ 750 lei pentru persoanele cu studii medii de specialitate, precum și cursuri de formare profesională de scurtă durată în domeniul agricol, al acvaculturii și/sau industriei alimentare;
✅ 500 lei pentru persoanele fără studii”, a comunicat Adrian Oros pe contul oficial de Facebook.

 

 

Ministrul Oros are un demers susținut de promovare a agriculturii românești, de când și-a preluat mandatul, o campanie recentă a  acestuia vizând promovarea produselor românești.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunță acordarea de sprijin financiar pentru fermierii care angajează tineri 2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.