Adrian Cozma: Unicarm este un model de inițiativă locală, un pilon al comunității. Trebuie să-i sprijinim!

0

În urma vizitei de la Unicarm, unde l-a însoțit, împreună cu Prefectul Radu Bud, pe Ministrul Oros, Directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, a postat câteva gânduri pe contul personal de Facebook, în legătură cu importantul rol pe care Unicarm îl joacă în comunitatea locală.

Adrian Cozma: Unicarm este un model de inițiativă locală, un pilon al comunității. Trebuie să-i sprijinim! 1

Acesta reiterează faptul că Unicarm est cea mai importantă companie românească din domeniul agroalimentar din nord-vestul României, având o istorie de 23 de ani – în 1997 s-a inaugurat prima secție de produse din carne în comuna Vetiș, judeţul Satu Mare.

Adrian Cozma laudă Unicarm, pe care-l consideră ”un model de inițiativă locală”, o contribuție economică generoasă la comunitatea locală a patronului Unicarm, Vasile Lucuț

Familia domnului Vasile Lucuţ a construit brandul Unicarm, care astăzi numără circa 3200 de angajaţi şi unde funcţionează o reţea de 120 de magazine, 2 abatoare, ferma proprie de bovine pentru carne (1400), unități de procesare, depozitare, transport produse.

Un model de iniţiativă locală!

Adrian Cozma: Unicarm este un model de inițiativă locală, un pilon al comunității. Trebuie să-i sprijinim! 2

Unicarm a mai dezvoltat, începând cu anul 2009, o fabrica de procesare lapte (120000 l/zi), in care sunt produse peste 30 de tipuri de produse.

Compania deține și o sectie de panificatie.

Economia locală e pilonul de bază al unei comunități. Noi trebuie să-i sprijinim pentru a-și valorifica produsele şi trebuie să le înlesnim capacitatea de producţie şi procesare”, a transmis Adrian Cozma.

Adrian Cozma: Unicarm este un model de inițiativă locală, un pilon al comunității. Trebuie să-i sprijinim! 3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.