VIDEO. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în vizită pe șantierele autostrăzilor Sibiu – Pitești și Sebeș-Turda. ”Anul 2020 va fi anul autostrăzii Sibiu-Pitești”

0

Ministrul Transporturilor a vizitat, alături de Premierul Ludovic Orban, șantierele autostrăzilor Sibiu-Pitești și Sebeș – Turda.

Lucrările avansează, ambițiile fiind mari pentru anul 2020, în ceea ce privește construcția tronsoanelor de autostrăzi.

VIDEO. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în vizită pe șantierele autostrăzilor Sibiu - Pitești și Sebeș-Turda. ”Anul 2020 va fi anul autostrăzii Sibiu-Pitești” 1

Ministrul Bode susține că vom vedea în cursul anului autostrăzi în realitate, nu doar pe hârtie, în birou, cum a fost până acum…

”Cu toate că ne-am confruntat cu o perioadă grea, datorată crizei COVID-19, acest lucru nu ne-a împiedicat să căutăm cele mai bune soluții pentru depășirea acestei situații, iar mobilizarea din teren a fost foarte bună, motiv pentru care aș dori să-i felicit pe oamenii de pe șantiere, care sunt parte a demersului nostru colectiv pentru îmbunătățirea infrastructurii din România!”, a transmis Ministrul Transporturilor.

Anul 2020 va fi anul Autostrăzii Sibiu-Pitești, a mai declarat Lucian Bode.

Planurile sunt extrem de ambițioase și pentru cei 40 de km din autostrada Sebeș-Turda, care ar urma să fie dați în folosință în noiembrie 2020.

Toate declarațiile Ministrului Lucian Bode, în format video, mai jos…

Vizită șantiere în lucru Sibiu-Pitești, Sebeș-Turda

Marile proiecte de infrastructură încep să devină realitate!După vizitele pe care le-am avut pe șantierele în lucru, am convingerea că printr-un ritm accelerat efortul nostru colectiv se va reflecta în rezultatele din teren!Cu toate că ne-am confruntat cu o perioadă grea, datorată crizei COVID-19, acest lucru nu ne-a împiedicat să căutăm cele mai bune soluții pentru depășirea acestei situații, iar mobilizarea din teren a fost foarte bună, motiv pentru care aș dori să-i felicit pe oamenii de pe șantiere, care sunt parte a demersului nostru colectiv pentru îmbunătățirea infrastructurii din România!

Posted by Lucian Bode on Saturday, May 16, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.