Liberalul Paul Fazakas a expus public o nouă ”minune” marca PSD- Ciurdaș la Bârsău: Dezvoltare minimă, taxe și impozite maxime pentru Bârsăuani în 2020 și 2021!

0

De curând, prezentam cele șapte minuni ale Bârsăului, sub conducerea de două decenii a lui Ciurdaș Traian, un pesedist autentic…

Aceste minuni variau, de la rețea de apă fantomă, pe care nu a curs apă vreodată, la ”dezvoltare” de tip Ciurdaș, adică Bârsăuani, dacă vreți să aveți un salariu și nu sunteți din familia primarului, mergeți la lucru în alt județ, că noi ne ocupăm cu ”turismul”, deci nu avem joburi la privat.

Ce înseamnă turism la Bârsău: comună frumoasă, fără nicio pensiune turistică, dar minuțios ”bătută” în lung și-n lat de primar, care decontează peste 1 000 de litri de motorină lunar.

Grație unei postări a liberalului PaulFazakaș, am aflat de o nouă minune: deși nivelul de dezvoltare al localității este pe cote de avarie, sub nivelul mării, zero barat, consilierii locali controlați de primarul Ciurdaș votează, în fiecare an, taxarea cetățenilor la nivelul plafonului maxim permis de lege…

Au mărit taxele și impozitele pe anul 2021, la fel cum au făcut și anul acesta, optând pentru sumele maxime permise de lege!!”, transmite liberalul Fazakaș.

Proiectul de mărire maximă a taxelor și impozitelor a fost inițiat de primarul Ciurdaș și a trecut cu largul suport al consilierilor pesediști din subordinea sa.

Consilierii PNL, printre care Paul Fazakas, au votat împotrivă.

Citiți și…

Cele 7 minuni uluitoare ale comunei sătmărene condusă de primarul pesedist, care și-a angajat fiul consilier personal

Paul Fazakas – proiect de Primar pentru Bârsău: ”Normalitate și dezvoltare, prin atragerea de fonduri europene și de investitori! Cunosc problemele comunității și pregătesc soluțiile”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.