Satu Mare – cele mai puține cazuri de coronavirus din întreaga Transilvanie!

0

Constatarea îi aparține lui Robert Laszlo.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, acesta a făcut un calcul, pornind de la statisticile oficiale pe infectarea cu COVID-19 în județul nostru și a transmis mulțumiri publice celor care au făcut acest lucru posibil:

”Mulțumiri autorităților implicate, corpului medical și întregii comunități sătmărene care continuă să se comporte exemplar!”

 Mai jos, postarea integrală a lui Laszlo.

Conform ultimelor date statistice publicate, din cele 16.871 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid – 19 (coronavirus), doar 57 sunt din județul Satu Mare, cu o pondere de 0,33% din totalul național.


Astfel, județul nostru are cele mai puține cazuri din întreaga Transilvanie și se află printre ultimele patru din țară. În ciuda faptului că județul nostru se află situat la frontiera cu Ungaria și Ucraina și are trei puncte de trecere a frontierei, situația este ținută sub control. Mulțumiri autorităților implicate, corpului medical și întregii comunități sătmărene care continuă să se comporte exemplar!


Dacă vom continua să ne manifestăm responsabil, vom putea ieși repede din această criză și să ne întoarcem la activitățile noastre specifice, cele care dau culoare și savoare vieții adevărate
!, a transmis Laszlo

Sursa: Facebook Robert Laszlo

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.