Romeo Grigoraș le propune oamenilor din Culciu proiectul său de dezvoltare a comunei. ”Dacă Zenoviu Bontea a putut schimba fața Păuleștiului, și noi putem la Culciu!”

0

Romeo Grigoraș, candidatul la Primăria Culciu, a luat la pas satele din comuna Culciu, alături de echipa sa. E un mod original de a-și prezenta public programul electoral cu care candidează, de a arăta cum vede necesara schimbare a localității, după alegerile din septembrie.

Zilele trecute, aceștia au fost la Lipău. Cu această ocazie, am discutat cu Romeo Grigoraș despre originalul său demers…

 

Oamenii care pot produce schimbarea în bine nu trebuie să mai stea deoparte

Reporter: De ce ați hotărât să candidați?

Romeo Grigoraș: Sunt un om care nu a mai făcut politică, zicând că nu are rost să mă amestec cu cei care amăgesc oamenii în campanie și apoi nu fac nimic pentru comunitatea care i-a votat. Însă dacă stăm deoparte, tot noi avem de pierdut. Îmi propun să fiu primarul comunei Culciu pentru a schimba lucrurile în bine în comună, cum a făcut prietenul meu Zenoviu Bontea, la Păulești. Oamenii din Culciu s-au săturat de atâta indiferență a celor care ne conduc. Unul dintre cei care mă susțin este și Dani Fernea, care este prietenul și consilierul meu: el mă susține să câștig alegerile, pentru că știe ce fel de om sunt și ce vreau să fac pentru oamenii din Culciu.

Romeo Grigoraș le propune oamenilor din Culciu proiectul său de dezvoltare a comunei. ”Dacă Zenoviu Bontea a putut schimba fața Păuleștiului, și noi putem la Culciu!” 1

Infrastructura lipsește în Culciu. Actualii consilieri nu au făcut nimic să dezvolte localitatea

Reporter: Ce credeți că ar trebui făcut urgent în Culciu?

R. Grigoraș: Uitați-vă în ce stare sunt lucrurile în comună – nu avem drumuri asfaltate, nu avem canalizare, nomenclatorul stradal lipsește în toată comuna. Acestea sunt priorități pentru următorii 4-5 ani. Începe un nou exercițiu financiar pe fonduri europene. Neapărat trebuie să proftăm de acesti ”bani gratis”, cum sunt denumite fondurile europene și să dezvoltăm comuna. Încă putem recupera!

Vreau să le cer consilierilor locali să spună public ce-au făcut în ultimii 4 ani. UDMR și PSD au majoritate absolută în Consiliul Local. Dacă voiau să dezvolte comuna, o puteau face. Se vede cu ochiul liber la ce a dus nepăsarea actualului primar și a majorității din Consiliul Local Culciu.

Romeo Grigoraș le propune oamenilor din Culciu proiectul său de dezvoltare a comunei. ”Dacă Zenoviu Bontea a putut schimba fața Păuleștiului, și noi putem la Culciu!” 2

Reporter: Cum comentați situația din Lipău?

R: Grigoraș: Lipăul are aceleași probleme ca în restul comunei, însă, urgent, e nevoie, după cum se vede, de un pod. Oamenii trec valea prin apă. Suntem în secolul 21, cum e posibil așa ceva? Ăsta e respectul politicienilor UDMR-PSD și al Primarului pentru Lipăuani?

Romeo Grigoraș le propune oamenilor din Culciu proiectul său de dezvoltare a comunei. ”Dacă Zenoviu Bontea a putut schimba fața Păuleștiului, și noi putem la Culciu!” 3

Mesajul lui Romeo Grigoraș: La Păulești s-a putut dezvolta comuna, acelerat, cu un edil bun. Și la Culciu se poate!

Reporter: Considerați că e posibil a pune comuna pe o direcție corectă?

R. Grigoraș: Sunt sigur că putem schimba lucrurile în bine, dacă îi schimbăm pe cei care țin comuna în loc (n.r. consilierii PSD-UDMR și primarul)! Sunt soluții, nu mai departe de Păulești s-a dovedit că – dacă ai intenții bune – poți schimba fața unei comune în câțiva ani. Așa vom face și aici. Pentru a dezvolta comuna trebuie să-i schimbăm pe ei. Peștele de la cap se împute. E nevoie de oameni serioși care iubesc comuna și vor ce e mai bun pentru ea. Acest lucru este fezabil – oameni, ca Zenoviu Bontea, au arătat că un edil și niște consilieri locali buni gospodari pot aduce bunăstare și dezvoltare într-o comună. UDMR, PSD și primarul lor au oprit Culciu din dezvoltare. Oamenii din Lipău și din celelalte sate ale comunei Culciu, îi rog, le cer suportul să-i schimbăm și să schimbăm soarta comunei Culciu în bine! Nu e greu. Dacă alții au putut, putem și noi! Alături de dvs., de Dani Fernea, de colegii din echipa mea, putem pune comuna pe direcția corectă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.