”Părintele spiritual” al Tehnic Asist în Satu Mare a ieșit la vânătoare de alianțe, ca să se mufeze, din nou, la ciolan. Similitudini între Autostrada Codrului și al treilea pod peste Someș…

4

Încă nu i s-a uscat bine cerneala pe sentința de condamnare de doi ani cu suspendare în primă instanță, că promotorul Tehnic Asist în Satu Mare, domnul Govor de la PSD – facțiunea pe persoană fizică – a și ieșit la vânat de aliați, pentru o mult-visată nouă descindere la CIOLAN.

Evident, va fi greu să meargă să se auto-promoveze pe Autostrada Codrului, dat fiind că tocmai constructorul lui de suflet, Tehnic Asist, e de vină pentru ce se întâmplă cu acest drum, însă asta nu-l împiedică să încerce a folosi restul de atuuri aflate la dispoziție.

Cărările bătătorite anterior de dl. Govor pot fi reactivate, doar există instrumente active, încă utilizabile pentru șantaj de presă, în interesul obținerii de contracte din bani publici.

 

Sau, poate, nici nu e nevoie de astfel de demersuri, dacă obții alianța care te aduce în situația în care te poți lega direct la conducta de bani alimentată cu un împrumut de 32 de milioane de euro, pentru care Sătmărenii vor plăti rate lunare timp de 15 ani…

Zis și făcut… De când a apărut pe piață borcănelul cu miere, a ieșit și ”analistul politic” cu o condamnare în primă instanță la activ, la ”negocieri”.

După ce a îngropat – cu mâna Tehnic Asist – Autostrada Codrului, dl. Govor ne transmite, la televiziunea de casă, să avem încredere că prietenii și colegii performanți ai domniei – sale de la Strabag (n.red. unde Govor ar fi angajat pe ceva post ținut la secret) – cei care au primit contractul pentru un iluzoriu pod peste Someș – vor face o treabă foarte bună.

Evident că, astfel, ”analistul” speră să obțină alianțe cu stăpânii creditului, astfel încât să se mufeze, din nou, la conducta cu bani publici.

Deci, aveți încredere în Mircea Govor, care deja iubește Strabag, cum iubea și Tehnic Asist.

De altfel, e tot mai evident că Autostrada Codrului și al treilea pod au un numitor comun: Mircea Govor.

 

Inimă zburdalnică acest domn Govor, cum iubește el orice constructor care primește zeci de milioane de euro din banii publici ai orașului, sau județului – a și depășit faza groparului Tehnic Asist…

O idee pentru Mircea Govor: înainte să explice cum se va construi pe sub Someș podul al treilea pe banii noștri, cu ajutorul competeneților săi colegi de la Strabag, nu ne explică mai bine de ce constructorul lui de suflet – Tehnic Asist – a îngropat Autostrada Codrului…?!

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.