Se pun bazele Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) și la Satu Mare. George Simion, copreședinte AUR: ”A venit vremea unității românilor”

1

Conform unui comunicat dat publicității, sâmbătă, de Alianța pentru Unitatea Românilor, această formațiune anunță demararea demersurilor de organizare și în județul Satu Mare, unde, pe moment, s-a constituit un grup de inițiativă al Alianței…

Vineri, la Satu Mare a fost prezent și copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion.

Acesta s-a întâlnit cu grupul de inițiativă sătmărean care va pune bazele acestei formațiuni politice și în județul nostru.

Se dorește înființarea a cât mai multe organizații locale și constituirea unei puternice organizații județene care să devină o voce distinctă între formațiunile politice sătmărene, au transmis reprezentanții AUR prin intermediul unui comunicat.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid conservator, care promovează valorile autentice naționale și luptă pentru unirea tuturor românilor în jurul unor comandamente morale vitale, menite să asigure progresul național precum și bunăstarea tuturor românilor, se arată în comunicat.

Președintele coordonator al grupului de inițiativă sătmărean este Iulian Câcău, care se arată încrezător în capacitatea AUR de a coagula în jurul său acele forțe sănătoase care cred în idealul național. Președintele Câcău îi invită să se înscrie în AUR pe toți sătmărenii animați de patriotism și credință în valorile naționale.

În perioada imediat următoare, eforturile grupului de inițiativă se vor îndrepta spre o strategie rapidă de consolidare a AUR în județul Satu Mare.

Din partea conducerii centrale, organizația sătmăreană a AUR este coordonată de domnul Ioniță Tudor Ștefan.

”Ridicăm steagul tricolor sus și în județul Satu Mare, locul unde partidele așa-zis românești au trădat demult, cauza națională și au făcut blaturi ordinare împotriva intereselor cetățenilor României. Intenționăm să fim prezenți în toate localitățile județului pentru că în momentul acesta, românii nu au o alternativă politică. Nu vom face niciun compromis, pentru că a venit vremea românilor, a venit vremea unității românilor și înlăturării partidelor care au făcut atâta rău țării noastre în ultimii 30 de ani. Am mare încredere în echipa de la Satu Mar și pe aceasta cale, invit toți românii din județul Satu Mare care doresc și sunt în asentimentul nostru, să ni se alăture și să formăm filiale  ale Alianței pentru Unirea Românilor în întreg județul Satu Mare! Dumnezeu să ne ajute tuturor!”  – a declarat copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion.

Sursa: Comunicat de presă AUR

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.