Adrian Cozma a clarificat nelămuririle  legate de Alianța pentru Satu Mare: legea nu-i interzice să vorbească public despre astfel de proiecte, deși e șef al Cancelariei Prefectului

0

Adrian Cozma a lămurit, sec, niște speculații ce au apărut în spațiul public, ca urmare a unor declarații făcute în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la percepția greșită că șeful Cancelariei Prefectului ar avea interzis la declarații politice, în afara programului de lucru, acesta a precizat că nu este funcționar public, ca atare nu îi este interzis să exprime opinii politice.

Adrian Cozma a mai transmis că este implicat în viața publică pe două fronturi, ce nu se auto-exclud, din punct de vedere legal:

  • pe de-o parte, în calitate de Director al Cancelariei Prefectului, este membru al unei echipe ” preocupată de problemele din judeţ”; în cadrul acestei echipe, exercită activități de tip administrativ, ce sunt neutre politic;
  • pe de altă parte, ca politician și membru PNL, Cozma admite că este preocupat să adune energiile bune din județ ”în jurul unui proiect de schimbare politică”.

Cele două laturi ale activității lui Adrian Cozma sunt foarte clar delimitate și sunt puse în slujba intereselor județului, fără să fie contondente, legal, sau în orice alt fel.

În lapidarul dialog cu colegii de la Presa SM, Adrian Cozma, liberalul sătmărean cu cele mai mari șanse să devină candidat la postul de Președinte al CJ Satu Mare, a reiterat preocuparea sa pentru promovarea unui proiect care să orienteze județul pe calea dezvoltării.

Satu Mare are nevoie de un proiect serios care sa aducă dezvoltare, fiind clar pentru toată lumea că lucrurile nu merg în direcția bună”, a transmis Adrian Cozma, preluat de colegii de la Presa SM.

Citiți și:

Liberalul Adrian Cozma a dat startul luptei pentru CJ Satu Mare: ”PNL nu va face înțelegeri pe sub masă, nu va fi pe burtă în competiția cu UDMR. Vreau să câștig locul I, nu să candidez pentru locul II sau III. Partidul UDMR mi-e adversar politic, etnicii maghiari îmi sunt prieteni!”

Adrian Cozma vorbește de o Alianță PENTRU Satu Mare. Ultimii 4 ani nu au adus dezvoltare, suntem pe penultimul loc în euro-regiune, la absorbția de fonduri europene

”Nu există ”noi” și ”ei”, decât în lozincile politicienilor UDMR. Cum a resetat Adrian Cozma jocul politic în Satu Mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.