Adrian Lupescu – un valoros tânăr poet și cantautor sătmărean

0

Debutul tânărului poet sătmărean Adrian Lupescu, a constituit un eveniment major, nu doar pentru Sătmar, numai dacă ne gândim la faptul că la lansarea cărții ”Aici începe altceva”, au participat peste 200 de iubitori ai poeziei, ci și pentru critica de specialitate.

Marele critic clujean acad. Ion Pop, i-a făcut o călduroasă recenzie în prestigioasa revistă ”Apostrof”, iar excepționalul critic Gheorghe Grigurcu a scris despre Adrian Lupescu o cronică extrem de favorabilă în cea mai importantă revistă a țări ,,România literară” din București.

Cu toate că are doar 16 ani, Adrian Lupescu este deja un nume cunoscut nu doar în lumea literelor, ci și în cea a muzicii folk, melodiile lui proprii fiind deja adunate pe un CD în curs de apariție.

Proiectele lui continuă cu o carte de povestiri ,,Spovedaniile celor ferecați” scrisă în colaborare cu Felician Pop, volum care va fi lansat marți 23 iunie, la ora 23, la castelul din Ardud, eveniment unic în tabloul cultural sătmărean. De asemenea, el a finalizat un nou volum de versuri, întitulat ,,Din zilele surpării” și o carte de eseuri și tablete scrise în perioada pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.