Ideea lui Adrian Cozma, pe cale să devină realitate la București: Alianță PNL-USR-PLUS-PMP, pentru alegerile locale

0

Surse politice ale publicației Newsweek transmit că PNL, PMP și USR – PLUS sunt într-o fază avansată de negociere pentru a susține, ca alianță, candidați comuni la primăriile de sector și la Primăria Generală a Capitalei.

Punctul de pornire al acestei Alianțe este susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

În ceea ce privește primăriile de sectoare, sunt discuții pentru stabilirea candidaților cu cele mai mari șanse: de exemplu, la sectorul I, candidatul probabil va fi Clotilde Armand de la USR, la sectorul VI, va candida liberalul Ciprian Ciucu…

Urmează să se decidă asupra unui algoritm de stabilire, inclusiv a viceprimarilor acestei alianțe.

Reamintim că, în Satu Mare, liberalul Adrian Cozma a fost cel care a anunțat premisele constituirii unei alianțe a PNL cu USR-PLUS și PMP, în interesul dezvoltării orașului și județului.

Această ”Alianță pentru Satu Mare” pe care o propune Adrian Cozma își dorește a fi o construcție politică fundamentată pe conceptele de COMPETENȚĂ și DEZVOLTARE.

 

Sursa: Newsweek

S-ar putea să vă intereseze și..

Adrian Cozma vorbește de o Alianță PENTRU Satu Mare. Ultimii 4 ani nu au adus dezvoltare, suntem pe penultimul loc în euro-regiune, la absorbția de fonduri europene

PNL trebuie să facă alianță cu USR-PLUS. Alternativa e să devină remorcă a UDMR. Iar remorcă devine, astfel, și Sătmarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.