Maiorul Adriana Pop de la ISU s-a retras din activitate

0

Joi, a fost ultima zi în care Doamna maior Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, a purtat uniforma de pompier.

Mesajul transmis grupului de comunicare a fost unul deosebit de emoționant. Aprecierile tuturor au fost la superlative, arată Buletin de Carei.

Ne lași pe toți cu un mare regret. Îți mulțumim pentru implicare  și sacrificii, pentru că ai fost la datorie chiar  și atunci când  nu trebuia,,…Mulțumim pentru colaborarea ireproșabilă și pentru profesionalism,,…..,,Respect și mulțumiri,,….,,apreciere și considerație… În ultimii ani a scris și a vorbit despre toate misiunile și realizările noastre, cu profesionalism și implicare. A reprezentat inspectoratul, a trăit tensiunea și emoția multor intervenții alături de noi, salvatorii, pentru a le descrie și prezenta publicului și presei. Doamna maior Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, a predat stiloul. Ne vine greu să fim noi cei care scriem despre ea și, de aceea, îi vom spune simplu: a fost o onoare să vă avem alături în marea familie a pompierilor sătmăreni!  Felicitări și să vă bucurați de ani mulți de sănătate!”, scriu de acum foștii colegi de la ISU ai maiorului Adriana Pop.

Maior Adriana Pop a dat dovadă de un deosebit professionalism, lucru recunoscut la unison de presa sătmăreană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.