Vasile Dîncu: Comunicarea PSD a fost invadată de PRM

0

Unul dintre liderii așa-numitului grup de la Cluj, pesedistul Vasile Dîncu, i-a dat o replică Liei Olguța Vasilescu,  despre care a susținut că este percepută de electorat ca ”mincinoasă”.

Replica lui Dîncu vine în contextul acuzației pe care i-a adus-o Olguța Vasilescu, conform căreia nu ar fi câștigat niciodată alegerile la Cluj …

„Olguța Vasilescu are eticheta, am făcut multe studii de brand pe oamenii partidului, ea are eticheta că minte. Ea a spus că nu a pierdut niciodată alegerile și că noi la Cluj am făcut 7-8%. E o idee vadimista, comunicarea noastră la PSD a fost invadată de PRM la un moment dat. Ideea este că ‘spune orice’, asta mi-a spus-o și mie Vadim Tudor când eram senator, că poți să spui orice că nimeni nu verifică. A zis că nu a pierdut niciodată alegerile.  Ea a fost membră PRM din 1991, scrie în CV-ul ei, și a pierdut alegerile în 1992, în 1996, în 2000, în 2004. S-a înscris în PSD în 2007, când a candidat pe liste USL. Deci ea s-a dus la ăla care a bătut-o tot timpul și a câștigat pe listele USL, unde era și cu liberalii și cu toată lumea împreună.(…) Este o minciună să spună că noi, la Cluj, nu am câștigat niciodată alegerile, că avem 7%. Nu este adevărat”, a declarat Dincu într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Trebuie spus că aceste dispute din jurul lui Vasile Dîncu au izbucnit di momentul în care s-a lansat ideea că acesta e dorit de Marcel CIolacu în fruntea Consiliului Național al PSD.

Sursa: universul.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.