Operațiuni de căutare a unui bărbat din Tarna Mare, dispărut în urmă cu o săptămână

1

Desfășurare impresionantă de forțe implicate în căutarea bărbatului în vârstă de 84 de ani din localitatea Tarna Mare care a dispărut de la domiciliu în urmă cu o săptămână.

Bărbatul #dispărut de la domiciliu se numește SZEMER ȘTEFAN, are 84 de ani, este domiciliat în localitatea Tarna Mare, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 4 iunie a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semalmente: înălţime de aproximativ 165 cm, greutate aproximativă de 65 de kg, ochi albaștri, păr alb, calviție frontală.

La data dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou mânecă lungă de culoare neagră, căciulă bumbac de culoare neagră, cizme verzi de cauciuc.

Printre cei implicați în căutarea bătrânului a fost și directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, însoțit de călăreți de la Asociația Ecvestră ”Perla Neagră”.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate de autorități să sune la numărul unic de urgenţă – 1️⃣1️⃣2️⃣, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Satu Mare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.