VIDEO. Rareș Bogdan: Am totală încredere în Adrian Cozma. Sunt de acord cu o alianță care să zdrobească UDMR și PSD la Satu Mare

4

Într-o intervenție în emisiunea lui Victor Constantinovici de la ITV, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a adus câteva lămuriri în legătură cu modul în care strategia politică liberală sătmăreană este văzută de la Centru, în perspectiva alegerilor locale din această toamnă.

Rareș Bogdan nu a ezitat să confirme – pe de-o parte, că Adrian Cozma reprezintă, din punctul său de vedere, viitorul liberalismului sătmărean, iar, pe de altă parte, că susține o alianță care ”să zdrobească UDMR și PSD” la Satu Mare.

 

Principalele declarații ale lui Rareș Bogdan:

  • Adrian Albu este Președintele PNL Satu Mare, dar nu vă ascund că eu am o admirație deosebită și totală încredere în Adrian Cozma. În momentele importante, cei doi luptă, umăr la umăr, pentru Sătmăreni.
  • Omul pe care îl văd un lider extrem de important și, și astăzi, cu un cuvânt greu de spus… Adrian Cozma, car enu și-a spus încă nici măcar primele cuvinte în politica din Satu Mare și în politica liberală. Pentru el, drumul abia începe.
  • Sunt de acord cu o alianță, care să zdrobească, pe de-o parte PSD-ul, pe de altă parte, UDMR-ul.
  • Satu Mare trebuie să aparțină Dreptei… Partidul de Centru, Pro România, ca valori, e mai aproape de valorile noastre liberale, decât de valorile d-lui Govor, sau ale liderilor UDMR.
  • La Satu Mare, UDMR este adversar politic.
  • Satu Mare este foarte important, trebuie să vină un primar non-PSD și non-UDMR!

Ce înseamnă aceste declarații pentru strategia politică liberală locală Sătmăreană

  1. Unul dintre liberalii importanți, la nivel național și un apropiat al Președintelui Iohannis, Rareș Bogdan, afirmă, fără ezitare că, din punctul său de vedere, viitorul liberalismului Sătmărean se leagă de numele lui Adrian Cozma.
  2. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, transmite, de asemenea, cum se va poziționa Centrul în Satu Mare: UDMR este adversar politic, la fel ca și PSD.
  3. Rareș Bogdan consideră că Satu Mare e foarte important pentru România, motiv pentru care în toamnă e nevoie să câștige un primar de Dreapta, care, întocmai ca Bolojan la Oradea, sau Boc la Cluj, poate garanta dezvoltarea orașului.
  4. Satu Mare trebuie să aparțină Dreptei. Pentru a realiza acest deziderat, e nevoie de alianță cu partide apropiate de valorile liberale și diferite de valorile lui Mircea Govor și ale liderilor UDMR.

Citiți și…

Adrian Cozma vorbește de o Alianță PENTRU Satu Mare. Ultimii 4 ani nu au adus dezvoltare, suntem pe penultimul loc în euro-regiune, la absorbția de fonduri europene

 

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.