Govor a binecuvântat blatul cu UDMR, apoi l-a amenințat pe Cozma … cu wikipedia!

0

Emisiune de pomină la televiziunea de casă a lui Mircea Govor… iar, apoi, cascadorii râsului, la flașneta cu șantaje…

Govor a demonstrat că e scos din minți de plângerea penală, pe care i-a făcut-o Adrian Cozma, care nu s-a lăsat intimidat de faptul că ce-a mai rămas din expiratul baron de odinioară, e adevărat, condamnat în primă instanță la închisoare cu suspendare, și-a scos flașnetele stângace pe tarabă – o televiziune cu 2o de urmăritori, dintre care unul e sigur fidelul Ionuț, pe care l-a pus șef pe la PSD-ul local și o fițuică specializată – conform interceptărilor DNA din trecut – în șantaje de presă.

Ambele flașnete media respiră din viziunea și inteligența ”inegalabile” ale unui personaj, care se consideră mai important decât este, dar care vrea să readucă în Satu Mare – cu ajutorul UDMR – practicile din vremurile Tehnic Asist. Adică subdezvoltare, drumuri la care se lucrează ca pe Autostrada Codrului, etc…

Iar acest lucru se vede: la TV, moderatorul a fost victima unui abuz incredibil, adică a fost pus pe scaun, cadrul fiind fixat pe Govor, mai mult de 95% din timp – chiar, a avut timp să treacă strada la o cafea ”florinul”, sau i-a făcut o cafea marelui strateg politic, pentru a-și justifica plasarea…pasivă în spațiul universului govoreic…? –  în timp ce ”maestrul” îl înfiera pe Cozma, fără să-l contrazică cineva, întocmai cum Kim Jong-Un înfiera Occidentul, acum câțiva ani, la televiziunea de stat din Coreea de Nord.

În timp ce ”Florin” trecuse strada după zahăr pentru cafeaua ”marelui strateg politic”, ”tătucul absolut” al lui Oneț și Gabor anunța alianța/ BLATUL PSD cu UDMR, concomitent cu reactivarea lui ”Doru”, care e ”fără rival pe municipiu”.  Practic i-a sabotat și revenirea lui Coica în partid, transformând-o în folclorisme, ca în anii 2000, când a devenit Govor ceea ce este, în negura baronială a PSD-ul lui Iliescu și Năstase…

Nesurprinzător, concluzia lui Govor a fost cea anticipată de noi, de ceva timp: Gabor și Csabi vor câștiga alegerile.

Deci PSD e plasat, în numele ”Podului Govor – Gabor”, la remorca UDMR, astfel încât PNL are șansa să evite un rușinos blat cu UDMR: acolo sunt deja mufați Govor, Oneț, și cei ca ei.

A mai zis ”impresionantul om politic” de la PSD că lui îi plac oamenii cuminți, așa ca Ionuț de la Consiliul Județean și Albu de la ”viceprimărie”, că-s ”civilizați”.

A mai vorbit domnul Govor despre cum a  dezvoltat domnia-sa județul. Are rost să-l contrazici, invocând realitatea?!

Nu are!

Și s-a văzut, câteva ore mai târziu, pe gazeta de tarabă.

Practic, miercuri seara, Govor și-a adus ambele flașnete în ridicol, pentru că așa a vrut el și petru că – e clar – e exasperat de plângerea penală a lui Adrian Cozma, care-l aduce pe buza recidivismului.

După scenele de tip Coreea de Nord de la TV, unde a amenințat cu mari avocați, ce vor rupe norii, ceilalți ”florini”, de la fițuica șantajistă, au explicat de ce Cozma nu are dreptate cu șantajul: PENTRU CĂ AȘA ZICE WIKIPEDIA!

E de un hilar absolut să fii – deopotrivă – flașnetar șantajist și ”inteligent” pe justiție și din astea, pentru că așa ai citit pe wikipedia(n.red. wikipedia e un site pe care pate posta oricine, orice, chiar definiția șantajului, așa cum și-o imaginează persoana, deci manele!).

Cei care mai au puțină luciditate la Govor în ”grupul infracțional organizat de presă” – e o metaforă, desigur – rugați-i pe strategii viteji și politicienii epocali și ”fără număr” să consulte avocați buni –  cu wikipedia nu prea merge la procurori și rămânem iar, Doamne-ferește, vreo 30 de zile fără tătucul alianței PSD-ului cu UDMR și cine mai face Podul?!

Încă un aspect, în susținerea demersului nostru de a-l sfătui onest pe Mircișor să își pregătească apărarea, nu la TV și în flașnete șantajiste, ci cu profesioniști: e adevărat că poți invoca, în calitatea de patron de presă, că dacă îți face cineva plângere penală, te simți intimidat, însă pentru a putea invoca așa ceva, e bine să nu ceri bani pentru a publica sau nu ceva despre persoana, care te poate bagă-n penal.

Serios, lăsați wikipedia, consultați avocați, ar fi lipsit de umor un Sătmar fără Govor și un Pod, care să se numească doar ”Gabor”…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.