Mesajul Inspectorului Școlar General Anișoara Boitor pentru absolvenți: ” Să nu uitați nicio clipă că sunteți niște învingători. Mult succes la examenul de Bacalaureat!”

0

Înspectorul Școlar General, prof. Anișoara Boitor, a postat pe contul personal de facebook, un mesaj de încurajare pentru elevii care se pregătesc de susținerea examenului de Bacalaureat.

”Vă dorim mult succes la examenul de bacalaureat! Suntem convinși că perseverența, ambiția, dorința de cunoaștere și învățare continuă vă vor deschide calea spre succes și împlinire”, transmite prof. Boitor, printre altele.

În cele de mai jos, mesajul integral al Inspectorului general pentru elevi…

 

Dragi absolvenți ai clasei a XII-a,

Porniți acum într-o călătorie inițiatică, o călătorie a marilor descoperiri și a cunoașterii.

Știm că în aceste zile ar fi trebuit să vă bucurați, să zâmbiți, să primiți îmbrățișările calde ale celor dragi, să vi se umple brațele de flori, iar în ochi să vi se reflecte mândria de a urca o nouă treaptă a devenirii voastre.

Vă rămâne amintirea unor ani în care ați învățat să prețuiți adevărul, binele, frumosul, prietenia, valori fundamentale în modelarea unei personalități complexe, creative și libere.

“Gaudeamus igitur”, imnul care celebrează școala și profesorii se va auzi tainic de-acum încolo în sufletele voastre, ca un ecou al unor ani învăluiți în aura adolescenței.
Să nu uitați nicio clipă că sunteți niște învingători, că sunteți pregătiţi pentru provocările lumii contemporane, deoarece aveți frumusețea spiritului și frumusețea tinereții.

Să vedeți mereu miracolele din jurul vostru, miracolul naturii, al omului, al iubirii, al Marelui Univers.

Vă dorim mult succes la examenul de bacalaureat! Suntem convinși că perseverența, ambiția, dorința de cunoaștere și învățare continuă vă vor deschide calea spre succes și împlinire.

prof. Anisoara Boitor

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.