Adrian Cozma a schițat liniile directoare ale proiectului de dezvoltare, pe care-l va propune Sătmărenilor, în calitate de candidat PNL la șefia CJ Satu Mare

2

Joi seara, liberalii Sătmăreni l-au desemnat pe Adrian Cozma să fie reprezentantul partidului în lupta pentru impunerea unui proiect politic, care să orienteze județul pe direcția dezvoltării.

Directorul Cancelariei Prefectului a câștigat competiția internă din PNL, pentru candidatura la președinția CJ Satu Mare.

Imediat după confirmarea sa, ca și candidat al PNL la șefia CJ Satu Mare, politicianul cu cele mai mari șanse să-l bată pe Pataki a prezentat liniile directoare ale proiectului cu care vrea să repună Sătmarul pe șine.

Într-o lapidară comunicare pe Facebook, acesta a transmis că proiectul său are în vedere, printre altele, reabilitarea infrastructurii rutiere din județ, sprijinirea fermierilor, modernizarea serviciilor sociale și medicale, dezvoltarea turismului, ”cuplarea” județului la Alianța Vestului.

 

Mai jos, declarația lui Adrian Cozma:

Am fost desemnat oficial candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean.

Cred că avem o șansă reală pentru a face o schimbare în bine în Satu Mare.
Voi prezenta un program s
̦i un plan concret de dezvoltare aplicabil și îndreptat spre nevoi:

  • Vom pune la punct infrastructura rutieră în tot județul.
  • Vom sprijini fermierii pentru a-și desface produsele și îi vom stimula să le proceseze pentru a le valorifica cât mai eficient.
  • Vom moderniza serviciile sociale și medicale inclusiv în mediul rural.
  • Dezvoltarea turistică a județului va fi prioritate pentru a pune pe harta țării potențialul nostru.
  • Vom stimula tinerii să investească acasă în Satu Mare. E important să avem pe viitor oameni bine pregătiți și o să investim în educație pe termen lung.
  • Vom integra orașul în Alianța Vestului, cu Oradea, Cluj, Arad și Timisoara și vom negocia un pachet mare de proiecte de dezvoltare care să cuprindă și zona noastră.
  • Anii care vin trebuie să fie dedicați dezvoltării durabile a județului.
  • Investițiile publice și private le vom susține pentru a genera prosperitate și un viitor mai bun, pentru noi toț

Sunt convins că împreună vom reuși ! , a transmis Adrian Cozma pe contul său oficial de Facebook.

Citiți și…

Liberalul Adrian Cozma a dat startul luptei pentru CJ Satu Mare: ”PNL nu va face înțelegeri pe sub masă, nu va fi pe burtă în competiția cu UDMR. Vreau să câștig locul I, nu să candidez pentru locul II sau III. Partidul UDMR mi-e adversar politic, etnicii maghiari îmi sunt prieteni!”

Adrian Cozma vorbește de o Alianță PENTRU Satu Mare. Ultimii 4 ani nu au adus dezvoltare, suntem pe penultimul loc în euro-regiune, la absorbția de fonduri europene

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.