VIDEO. Rareș Bogdan: Mă bucur foarte mult pentru Adrian, voi veni în campanie, împreună cu Ludovic Orban, să-l susținem. Satu Mare trebuie să fie în Alianța Vestului, alături de Cluj, Bihor, Timișoara, Arad

1

 Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a avut o intervenție în emisiunea moderată la ITV de Victor Constantinovici, prin care a reiterat susținerea puternică pe care vrea să o ofere candidaturii lui Adrian Cozma la președinția CJ Satu Mare.

Rareș Bogdan a transmis că nominalizarea lui Adrian Cozma, ca și candidat PNL la șefia Consiliului Județean, este o alegere înțeleaptă, o alegere care va avea succes.

 

Susținere completă de la Centru pentru câștigarea Cosiliului Județean de către PNL

Rareș Bogdan a dat de înțeles că nu va fi ușor a se obține victoria: ”Adrian va avea un pariu greu, dar, atât eu, cât și Albu și Ludovic Orban, îl vom spijini, pentru că Satu Mare reprezintă pentru noi o bornă! Adrian e ambițios și-și va face o echipă bună… A câștigat încrederea filialei, deși a avut trei contracandidați, practic a câștigat din primul tur. Asta-mi dă speranțe că vom câștiga Satu Mare”, a declarat prim- vicepreședintele PNL la ITV.

 

Județul e pe ultimul loc la absorbția de fonduri europene. Satu Mare, în Alianța Vestului!

Rareș Bogdan a transmis, fără menajamente, faptul că județul Satu Mare trebuie să acorde importanță accesării de fonduri europene, un real motor de dezvoltare pentru județele din regiunea noastră.

Satu Mare e pe ultimul loc la absorbția de fonduri europene. E strict datorită modului în care a fost condus județul dvs. E anormal! Județele din jurul dvs. au performanțe uluitoare în acest domeniu. Actualul președinte al CJ Satu Mare este unul dintre cei mai slabi din țară”, a transmis europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan și-a concluzionat intervenția telefonică, susținând că Adrian Cozma, dacă va câștiga președinția CJ Satu Mare, trebuie să considere o prioritate impunerea județului nostru în Alianța Vestului, alături de județele care au performat în absorbția de fonduri europene:

”Sunt convins că Adrian va pune ca prioritate intrarea Sătmarului în Alianța Vestului, alături de Boc, Bolojan, Robu, Falcă și Lucian Bode, unul dintre cei mai buni miniștri ai Guvernului PNL”, a transmis Rareș Bogdan.

 

Cititi si…

Adrian Cozma a schițat liniile directoare ale proiectului de dezvoltare, pe care-l va propune Sătmărenilor, în calitate de candidat PNL la șefia CJ Satu Mare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.