Alianța Pentru Unirea Românilor(AUR) cheamă Sătmărenii să i se alăture în demersul de reclădire a Sătmarului

0

Filiala sătmăreană a AUR începe să se organizeze.

Reprezentanții acestei formațiuni conduse de George Simion îndeamnă la o alianță a tuturor românilor în Satu Mare ” care să redea sătmărenilor speranța într-un viitor adevărat, în respectul patriotismului și credinței noastre!” – se arată într-un comunicat dat publicității, miercuri, de filiala locală a AUR.

Reprezentanții AUR cheamă Sătmărenii să li se alăture ” pentru a reclădi Sătmarul, pentru a le reda românilor de aici, demnitatea și încrederea în simbolurile noastre naționale.

 

Mai jos, comunicatul integral al filialei Sătmărene a AUR…

 

”Dragi sătmăreni!

După cum poate că ați aflat, și la Satu Mare s-a constituit Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Unii se vor întreba de ce mai este nevoie de un nou partid pe scena noastră politică?

Co-președintele nostru, domnul George Simion, un patriot înflăcărat, a spus că – în actuala conjunctură, în care partidele existente își văd mai mult de propriile interese decât interesul național – este vitală apariția unei alternative politice care să apere valorile noastre naționale, în jurul cărora să se unească toți românii.

La Satu Mare, poate mai mult decât oriunde în țară, este nevoie de o alianță a tuturor românilor, care să redea sătmărenilor speranța într-un viitor adevărat, în respectul patriotismului și credinței noastre!

Ne adresăm tuturor sătmărenilor de bunăcredință să vină alături de noi, pentru a reclădi Sătmarul, pentru a le reda românilor de aici, demnitatea și încrederea în simbolurile noastre naționale. Știm că orice om cu inimă de român în piept împărtășește valorile și idealurile noastre!

A venit vremea să ne organizăm, în sfârșit, și să ne amintim vorbele Marelui nostru Voievod Mihai Viteazul, care sunt mai actuale decât oricând: O viață avem români…și-o cinste! Deșteptați-vă că am dormit destul!

Cei interesați pot afla informații suplimentare la numărul de telefon: 0744962716, 0770364780 sau pe pagina de Facebook Alianța Pentru Unirea Romanilor Satu Mare.

Dumnezeu să ne dea biruința!”, se transmite în comunicatul AUR.

 

Citiți și…

Se pun bazele Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) și la Satu Mare. George Simion, copreședinte AUR: ”A venit vremea unității românilor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.