Prefectul Radu Bud și Directorul Cancelariei, Adrian Cozma, în vizită oficială la Alu Menziken

0

Reprezentanții Prefecturii au vizitat, miercuri, fabrica Alu Menziken din Medieșu-Aurit.

Radu Bud și Adrian Cozma, însoțiți de Victor Cernea–consultant în cadrul Cancelariei Prefectului – au fost primiți de către Ingolf Planer – CEO Alu Menziken.

În cadrul vizitei au fost prezentate realizările fabricii până acum precum și planurile de dezvoltare pentru următorii 5 ani de zile. Dezvoltarea fabricii, prin implementarea unui flux tehnologic integrat alături de dezvoltarea resurselor umane, reprezintă cele mai importante obiective pentru conducerea Alu Menziken. Dezvoltarea durabilă în accepțiunea conducerii se va baza pe trei factori: reciclarea, ca o sursă importantă pentru procurarea și recuperarea materiei prime, implementarea unei strategii pentru protejarea mediului înconjurător și susținerea tehnologiilor inovative care reprezintă cele mai solide garanții pentru o dezvoltare echilibrată, durabilă și sustenabilă”, a transmis Instituția Prefectului, printr-un comunicat oficial dat publicității.

Fabrica Alu Menziken din Medieșu Aurit a fost inaugurată la finalul anului 2018. Aceasta își concentrează întreaga forță de muncă pe prelucrarea aluminiului la cel mai înalt nivel. 80% din volumul producției Alu Menziken utilizează aluminiu reciclat.

Are una dintre cele mai moderne linii de extrudare a aluminiului din Europa.

Conducerea fabricii a primit asigurări ferme că atât Prefectura județului Satu Mare cât și autoritățile locale vor sprijini îndeplinirea obiectivelor cu privire la dezvoltarea fabricii în județul Satu Mare.

Sursa: Comunicat Instituția Prefectului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.