Protestatarii conspiraționiști au dat Rusiei.. ce-i al … ”Cezarului”: aplauze ale negaționiștilor, sub ferestrele Ambasadei Rusiei la București, în a treia zi de proteste

0

În Piața Victoriei, au reapărut, pentru a treia zi consecutiv, protestatarii negaționiști.

Promotorii mitingului sunt personaje ciudate, atent create în mediul virtual, precum Iosefina Pascal sau Oana Lovin și intens promovate prin oficine de-ale Kremlinului.

Aceștia promovează în spațiul public ideea de dictatură sanitară și îndeamnă la sabotarea măsurilor anti-COVID 19 impuse de autorități.

În momentul organizării acestui miting, Premierul României, Ludovic Orban, susținea următoarele:

Ne confruntăm cu o campanie foarte ciudată. Este un bombardament de informaţii false, negaţioniştii, cei care neagă existenţa virusului,  cei care sunt promotorii teoriei conspiraţiei. O mulţime de lansatoare de astfel de mesaje pur şi simplu transmit foarte intens şi foarte bine gândit aceste mesaje care instigă lumea să nu respecte nişte reguli (…) Sunt multe tipuri de lansatoare. Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri de pe care s-a făcut mobilizarea la miting”.

Interesantă întrebarea retorică a Premierului – Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? mai ales dacă descoperim că, în a treia zi de proteste, ”protestatarii”, după ce au scandat împotriva așa-zisei ”dictaturi sanitare” impusă de autoritățile române, au trecut pe la Ambasada Rusiei.

Pentru a aplauda…!!

Trebuie dat Cezarului ce-i al Cezarului, nu…?

 

Sursa foto: vice.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.