A început asfaltarea între Pișcolt și Scărișoara. Instituția Prefectului: ” Este important că infrastructura rutieră a județului Satu Mare va fi modernizată”

1

Anunțul a fost făcut de prefectul Radu Bud.

Realizarea acestui obiectiv este așteptată de mult timp de către sătmăreni, acest obiectiv urmând să faciliteze legătura dintre cele două localități, respectiv un tronson de drum modernizat spre Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul și în viitor deschiderea unui nou punct de frontieră la graniță cu Ungaria.

Este important că infrastructura rutieră a județului Satu Mare va fi modernizată, aceasta deservind atât sătmărenii, cât și pe toți cei care vor tranzita zona respectivă, au transmis joi reprezentanții Prefecturii.

Aceste lucrări de reabilitare fac parte dintr-un proiect al CNAIR, companie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, a precizat că un merit deosebit în realizarea acestui proiect îl are ministrul Transporturilor, Lucian Bode

Citiți și…

A început reabilitarea drumului dintre Pișcolt și Scărișoara. Lucrarea este realizată, în regie proprie, de CNAIR . Adrian Cozma: Mulțumim Ministrului Transporturilor Lucian Bode!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.