Adrian Cozma, validat de Biroul Național de Conducere al PNL. ”Sunt convins că vom reuși schimbarea”, a transmis candidatul PNL la președinția CJ Satu Mare

0

După ce a fost ales, în urma unei competiții interne, la nivelul filialei sătmărene a PNL, să reprezinte liberalii în lupta pentru șefia Consiliului Județean, Adrian Cozma a fost validat și la nivelul organizației naționale a PNL.

Astăzi, Biroul Național de Conducere al PNL a validat candidatura mea pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Sunt convins că vom reuși schimbarea pe care o așteaptă majoritatea cetățenilor din județul nostru.

Vom aduna toate energiile și pe toți cei care își doresc o nouă conducere și un nou proiect care să aducă o dezvoltare reală și durabilă pentru noi toți.

Le mulțumesc colegilor pentru sprijin.
#recladimsatumare ”, a transmis liberalul Adrian Cozma pe contul oficial de Facebook.

 

Citiți și…

VIDEO. Rareș Bogdan: Mă bucur foarte mult pentru Adrian, voi veni în campanie, împreună cu Ludovic Orban, să-l susținem. Satu Mare trebuie să fie în Alianța Vestului, alături de Cluj, Bihor, Timișoara, Arad

Adrian Cozma propune un Consiliu Județean fără personajele care au fost ”la butoane” în ultimii 15-20 de ani: ”La 30 de ani de la Revoluție, e nevoie de un ”scurtcircuit”, în sens pozitiv, de un elan nou, de o viziune nouă”

VIDEO. Rareș Bogdan: Am totală încredere în Adrian Cozma. Sunt de acord cu o alianță care să zdrobească UDMR și PSD la Satu Mare

”Nu există ”noi” și ”ei”, decât în lozincile politicienilor UDMR. Cum a resetat Adrian Cozma jocul politic în Satu Mare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.