Ședință a Prefectului cu constructorul Centurii. Radu Bud le-a solicitat ca podul peste Someș să fie finalizat până la sfârșitul anului

0

Prefectul Radu Bud a participat la o ședință cu compania care lucrează la varianta de ocolire a orașului, întâlnirea fiind ocazionată de prezența directorului de construcții pe Europa a societății Itinera SA la șantierul Centurii.

La întâlnire au fost prezenți Mihai Felician Cerneștean – consilierul ministrului Lucian Bode, Eugen Cecan – Director general regional DRDP Cluj și domnul Vasile Augustin Sabău – director adjunct DRDP Cluj.

În cadrul ședinței au fost prezentat stadiul lucrărilor executate până în acest moment cât și obiectivele proiectului ce urmează să fie îndeplinite în perioada ce urmează.

Cel mai important obiectiv îl reprezintă finalizarea până la sfârșitul acestui an a celui mai complex tronson al variantei de ocolire, astfel se va putea circula direct de pe drumul Careiului pe noul pod peste râul Someș cu ieșire directă pe drumul către PTF Petea, în acest sens prefectul Radu Bud a solicitat de la antreprenor stabilirea unui termen limita până la terminarea acestui tronson al construcției.

Reamintim că acest proiect ține de CNAIR, companie în subordinea Ministerului Transporturilor.

Citiți și…

CNAIR a semnat contractul pentru Drumul Expres Satu Mare – Oar

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.