TITULARIZARE. Concurență acerbă pe posturile din Învățământ. La Satu Mare concurează 8 candidați pe post

0

Peste 29 de mii de candidați s-au înscris la concursul național de Titularizare 2020, potrivit listelor publicate de Ministerul Educației. Este al doilea cel mai mare număr de înscrieri la acest concurs de angajare în învățământ și/sau ocuparea posturilor vacante din ultimii 6 ani, potrivit datelor oficiale analizate de Edupedu.ro.

Față de anul trecut, 2019, numărul celor înscriși este în 2020 cu 1.745 mai mare. Cel mai mare număr de candidați înscriși în perioada analizată a fost în 2018 când au fost peste 31 de mii.

Cei mai mulți candidați sunt în Capitală, aproape 2.800. Pe județe cei mai mulți candidați sunt în Iași, urmat de Cluj, Bihor, Mureș și Timiș. Iată mai jos numărul de candidați pe fiecare județ.

La Satu-Mare, s-au înscris 403 candidați, care vor concura pe 51 de posturi pe perioadă nedeterminată disponibile.

Listele cu numele candidaților înscriși în acest an la Titularizare au fost publicate vineri seară.

Proba scrisă din cadrul acestui concurs (titularizare) va avea loc în data de 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

Sursa. edupedu . ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.