Eugen Tomac: Hoția, ca politică de stat la Moscova. Brigada de terorism digital a lui Putin încearcă să fure vaccinul anti-COVID, tocmai de la țările, pe care le intoxică cu fake news-uri

0

Președintele PMP Eugen Tomac a transmis, printr-o postare pe contul oficial de Facebook, acuzații dure la adresa regimului de la Kremlin. Tomac susține că – la ordinul lui Vladimir Putin – brigade de hackeri încearcă, pe de-o parte să fure v accinul anti-coronavirus, iar pe de altă parte să intoxice opinia publică la nivel internațional că virusul SARS-COV-2 nu există.

Tentativele hackerilor ruşi de a fura cercetările pentru vaccinul anti-Covid dovedesc că, în Rusia lui Putin, hoţia este politică de stat. În timp ce propaganda rusească şi trolii Moscovei fac eforturi semnificative pentru a-i convinge pe cetăţenii europeni că virusul nu există şi că eventualul vaccin realizat de companiile farmaceutice medicale din Vest reprezintă o metodă de microcipare, brigada de terorism digital a lui Putin vrea să fure cercetarea ştiinţifică a aceloraşi ţări pe care încearcă să le viruseze cu fake-news. Spun asta cu subiect şi predicat chiar autorităţile de la Londra, care au descoperit tentativele insidioase ale hackerilor ruşi”, a declarat Tomac.

Potrivit liderului PMP, nu întâmplător, pentru a contracara această acuzaţie de hoţie, Moscova a anunţat că are deja vaccinul şi urmează să-l distribuie masiv în următoarele luni. Asta după ce tot ei, în prima fază, prin luna martie, anunţau că au şi un tratament minune care s-a dovedit apoi că de fapt agravează situaţia.

“De notat că, până atunci, Rusia este a patra cea mai afectată ţară de infectările cu SARS – Cov2, având aproape 800.000 de cazuri raportate. Ca european convins, crezul meu şi al colegilor din Parlamentul European este că, atunci când va fi disponibil după teste clinice, vaccinul împotriva coronavirusului trebuie tratat ca pe un bun global de care să beneficieze toţi cetăţenii acestei lumi“, a precizat Tomac.

Sursa; epoch times, facebook E. Tomac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.