Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a început campania de strângere de semnături, cu sloganul ”Reclădim Satu Mare”

0

Liberalul Adrian Cozma strânge semnături pentru susținerea candidaturii sale la șefia Consiliului Județean, o candidatură ce stă sub semnul unui proiect de reașezare a Sătmarului pe o direcție a dezvoltării.

Sunt convins că vom reuși să facem schimbarea așteptată de cei mai mulți dintre locuitorii județului Satu Mare”, transmite acesta pe contul oficial de social media.


De altfel, proiectul cu care Directorul de Cancelarie al Prefectului se prezintă în fața electoratului este unul care vizează dinamizarea județului, prin atragerea de finanțări europene și punerea în valoare a economiei locale:

Angajamentul meu pentru Satu Mare e ferm și clar. Județul nostru poate fi atractiv pentru investiții și se poate dezvolta în ritm rapid. Trebuie să ne conectăm la rețeaua de transport a Uniunii Europene și să dinamizăm economia locală. Avem atuuri și avantaje care pot favoriza creșterea tuturor activităților din întreaga zonă”, a declarat Adrian Cozma.

Citiți și…

Adrian Cozma a schițat liniile directoare ale proiectului de dezvoltare, pe care-l va propune Sătmărenilor, în calitate de candidat PNL la șefia CJ Satu Mare

VIDEO. Rareș Bogdan: Am totală încredere în Adrian Cozma. Sunt de acord cu o alianță care să zdrobească UDMR și PSD la Satu Mare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.