Adrian Cozma: ”Alianța pentru Satu Mare, o responsabilitate pentru partidele de dreapta !”

0

Directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, a transmis, în calitate de candidat al PNL la funcția de Președinte al CJ Satu Mare, că își menține opinia necesității unei alianțe cu USR-PLUS și alte formațiuni, care să se constituie într-o alternativă serioasă la actuala guvernare locală a UDMR, ce ne-a adus la coada tuturor clasamentelor, în ultimii 4 ani.

Alianța pentru Satu Mare, o responsabilitate pentru partidele de dreapta ! Suntem la câteva săptămâni de alegerile locale şi suntem foarte aproape de o schimbare în bine la nivelul conducerii județului.

Am discutat şi am analizat în această perioadă toate opțiunile și propunerile pentru a realiza o alianță capabilă să facă o schimbare reală în Satu Mare.

Putem realiza acest lucru și putem oferi sătmărenilor un proiect durabil și serios.

Nu ne putem mulțumi cu puținul oferit de UDMR în acești ani. Suntem la coada clasamentului la venituri, la atragerea de fonduri europene și la tot ce înseamnă investiții și locuri de muncă.

Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent așa cum toate orașele din Transilvania au. Nici măcar o reabilitare a blocurilor nu am fost în stare să o facem, timp în care alte orașe au finalizat sute de reabilitări de blocuri cu fonduri europene. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă cum pot.

Așa nu mai merge”, a transmis Cozma printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

Alternativa, care să scoată județul din stagnare, stă sub semnul ”unității”, sugerează candidatul PNL:

”Împreună cu USRPLUS și alte formațiuni din județ putem construi o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Dacă suntem responsabili vom face această alianță. Asta așteaptă toți cei cu care mă întâlnesc. Fără unitate lăsăm în continuare totul pe mâna UDMR, care a arătat ce poate să facă.
Uniți vom învinge și toți vom câștiga. Atât la Consiliul Județean cât și la Primăria Satu Mare putem avea o mare echipă care să aducă schimbarea în bine.
Depinde de noi. (…)

E șansa pentru acest oraș și acest județ de a intra pe o pantă a dezvoltării și a creșterii.
Împreună vom izbândi !”
, a transmis Adrian Cozma, pe contul personal de social-media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.