Ministrul Vela îi amenință cu demiterea pe prefecții din județele-focar de COVID-19. Radu Bud, dat ca exemplu pozitiv: ” N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba!”

0

Numele Prefectului de Satu Mare, Radu Bud, a fost invocat de ministrul de Interne Marcel Vela, în momentul în care a vrut să ofere un exemplu pozitiv de ținere sub control a răspândirii COVID-19 într-un județ.

Discuția a survenit în contextul unei ședințe video a Ministrului cu prefecții, în carul căreia s-a analizat cazul unor județe ce au devenit focare , la nivel național , precum Argeș, Dâmbovița, Brașov, Prahova.

Primul prefect vizat de tiradele lui Vela a fost cel din Argeș, acolo unde sunt probleme imense. Se ia în calcul carantinarea a mai multe orașe.

Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a tunat Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare, conform stiripesurse.ro.

”Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”, a continuat șeful Internelor.

Ministrul nu s-a sfiit să-i ameinnțe pe prefecții cu slabe rezultate în combaterea COVID-19 cu demiterea:

”Dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, mergeți cu toții acasă! E valabil și pentru Prahova, Dâmbovița și Brașov. Este inadmisibil!”, a avertizat Vela, în ședința cu prefecții.

Sursa: stiripesurse.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.