Comunicat AUR. Apel la politicienii satamareni sa faca posibila la Satu Mare o alianta in interes national: „Judetul nostru a inregistrat un regres, cu actuala administratie controlata de UDMR”

0

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Organizația județeană Satu Mare, a dat publicitatii un comunicat, prin care face apel la constituirea unei aliante, care sa produca alternanta in guvernarea locala.

„Este destul să vedem eșecurile actualei administrații județene și locale, ca să constatăm că județul nostru, comunitățile sale, au înregistrat în ultimii ani un regres în toate domeniile. Trebuie să ieșim din starea aceasta de înapoiere, de umilință și disperare!”, transmit cei de la AUR.

In acelasi timp, acestia sustin ca, intocmai ca la alegerile din 2016, aceleasi persoane candideaza pentru a sabota sansele majoritatii romanesti din Satu Mare de a castiga alegerile…

„Din păcate, aceleași personaje care au distrus speranțele românilor acum patru ani, fac tot posibilul ca să dinamiteze orice idee de Alianță în folosul majorității populației acestui județ! Interese proprii, de grupuri mafiote organizate domină strategiile partidelor noastre și aproape fiecare partid românesc este infiltrat cu indivizi care sunt gata să vândă ce avem noi mai scump, doar ca să prindă și ei un oscior”, sustin cei de la AUR Satu Mare.

Mai jos, „Apelul” catre satmareni al reprezentantilor   Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Constatăm cu mâhnire că partidele românești nu au învățat absolut nimic din amara înfrângere pe care au suferit-o la alegerile locale din 2016 la Satu Mare și repetă aceleași greșeli strigătoare la cer. Se spune că omul deștept învață din greșelile altora, iar cel prost nici din ale lui! Oare nu ne deșteptăm nici în ceasul al doisprezecelea?

Interese proprii, de grupuri mafiote organizate domină strategiile partidelor noastre și aproape fiecare partid românesc este infiltrat cu indivizi care sunt gata să vândă ce avem noi mai scump, doar ca să prindă și ei un oscior.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) face un ultim apel către toate forțele naționale sănătoase, către oamenii politici care pun mai presus de meschinele interese, interesul național, să acționeze în așa fel, încât mult dorita alianță de către toți românii, să fie posibilă și la Satu Mare!

Toți românii din județul nostru vorbesc despre necesitatea unei astfel de alianțe, chiar și cel mai simplu om înțelege că este mai bine să câștigăm împreună, decât să pierdem separat!

Mai presus de doctrinele politice, de viziunile înguste partinice, ar trebui să stea necesitatea vitală de a face front comun, de a da șansa celor peste 65% dintre românii din acest județ să fie vioara întâi pe scena administrației publice locale și județene, aici, în țara LOR, și nu slugile prea plecate ale unui partid, cum este UDMR, făurit pe baze pur etnice, total străin de doleanțele și năzuințele românilor de aici.

Cifrele statistice ne arată cât de ușor de obținut ar fi o victorie românească! Din păcate, însă, nu avem o statistică exactă a trădătorilor din partidele românești care sunt pregătiți iar, să ne vândă pentru poate, nici 30 de arginți!

Și nu ne dorim o victorie românească doar de dragul unui impuls pur etnic: este destul să vedem eșecurile actualei administrații județene și locale, ca să constatăm că județul nostru, comunitățile sale, au înregistrat în ultimii ani un regres în toate domeniile. Trebuie să ieșim din starea aceasta de înapoiere, de umilință și disperare!

În esență, despre asta este vorba și despre nimic altceva! Un partid care nu pune interesul național în primul aliniat al Statului său, este automat un partid antiromânesc, un dușman al celor care au luptat pentru ca noi să avem astăzi o țară!

Facem un apel către toți sătmărenii de bună credință, la oamenii responsabili și raționali, să nu-și risipească votul și să nu umple astfel buzunarul profitorilor care s-au cocoțat în funcțiile de conducere ale partidelor locale. Dacă nu ne-ar dezbina partidele, dacă în fruntea acestora am avea patrioți și nu profitori ordinari, am putea avea o viață mai bună! Să dăm o șansă celor care au inimă și cuget românesc!, se arata in comunicatul-apel al celor de la AUR Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.