Primarul din Oradea va candida pentru Președinția Consiliului Județean. Ilie Bolojan: ”Am luat decizia să candidez pentru a îndrepta lucrurile”

0

Ilie Bolojan a anunțat că a luat decizia să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

La Primăria orașului Oradea, va candida, cu susținerea sa, viceprimarul Florin Birta, despre care Bolojan susține că a fost implicat în toate proiectele Primăriei și va avea capacitatea să le ducă mai departe.

”A fost o onoare pentru mine să fiu primar al orașului Oradea timp de 12 ani și le mulțumesc orădenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Dezvoltarea orașului depinde însă mult și de ce face Consiliul Județean. Am luat decizia să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor pentru a îndrepta lucrurile și, prin colaborarea cu Primăria Oradea, să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, dar și a județului nostru. Viceprimarul Florin Birta a fost implicat anii aceștia în toate proiectele orașului, le cunoaște și am încredere că le va putea duce mai departe. Sunt convins că va gestiona bine funcția de primar”, a transmis primarul Ilie Bolojan(PNL).

Acesta a explicat decizia și printr-o postare video pe contul său de Facebook faptul că a decis să candideze deoarece la Consiliul Județean se putea face mai mult, atât pentru Bihor, cât și pentru orașul Oradea.

A fost o onoare pentru mine să fiu primar al orașului Oradea timp de 12 ani și le mulțumesc orădenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Dezvoltarea orașului depinde însă mult și de ce face Consiliul Județean. Am luat decizia să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor pentru a îndrepta lucrurile și, prin colaborarea cu Primăria Oradea, să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, dar și a județului nostru. Viceprimarul Florin Birta a fost implicat anii aceștia în toate proiectele orașului, le cunoaște și am încredere că le va putea duce mai departe. Sunt convins că va gestiona bine funcția de primar.

Posted by Ilie Bolojan on Friday, August 7, 2020

 

Citiți și…

Pentru a apăra Aeroportul Oradea de UDMR, ALDE a schimbat majoritatea în CJ Bihor și s-a raliat ”rezistenței” liberale

Grădină termală cu 18 bazine pe malul Crișului Repede, în orașul balnear Oradea, din bani europeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.