Adrian Cozma, angajament față de oamenii din Sătmărel: Voi demara în regim de urgență un proiect pentru aducerea apei potabile la Sătmărel. Trebuie finalizat, cel târziu, anul viitor!

0

Candidatul PNL la Președinția CJ Satu Mare, Adrian Cozma, a creionat liniile de acțiune urgentă pentru ca Sătmărel să poată recupera decalajul față de localitățile dezvoltate normal.

Acesta anunță că demararea unui proiect de aducere a apei potabile în acest cartier al orașului este prioritatea -zero în strategia sa de potențial Președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Acest proiect trebuie realizat în regim de urgență, în chiar primul an de mandat al noului Președinte al CJ Satu Mare.

Adrian Cozma susține că locuitorilor din Sătmărel trebuie să li se asigure condiții decente de viață și servicii publice de calitate.

 

Liberalul consideră că autoritățile locale încă nu fructifică adecvat aceste zone periurbane, cum este și Sătmărel:

Comunitățile din jurul orașelor mari sunt magnet pentru investitori. Zonele periurbane (n.red. cum e cazul Sătmărelului) trebuie dezvoltate… Avem exemple multe. Lângă Cluj și în alte orașe, astfel de zone se dezvoltă rapid. Aici apar, și investițiile private, și cartierele rezidențiale”, a transmis Adrian Cozma.

Candidatul PNL consideră că de mare urgență sunt și modernizarea rețelei de drumuri și conectarea cu orașul a Sătmărelului.

Civilizație pentru toți sătmărenii. Zonele periurbane merită dezvoltate. În jurul lor apar de multe ori investitori, există terenuri libere și acces rapid. Primăria, Consiliul Județean trebuie să asigure utilități. Acești bani se recuperează de obicei repede dacă zonele atrag investiții. În plus locuitorii beneficiază de confort, iar comunitatea se dezvoltă și devine atractivă pentru dezvoltarea de noi cartiere rezidențiale !#recladimsatumare

Posted by Adrian Cozma on Thursday, August 13, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.